Още 5 звезди, на които не им отиват панталони

Още 5 звезди, на които не им отиват панталони

Възтесничко!

Преди да започнем с разбора, е редно все пак да отбележим, че тънката (а може би не чак толкова тънка) разлика между Ким и долуизброените знаменитости е, че на Ким, доказало се във времето, не й отиват никакви панталони. Ама наистина никакви - жената пробва с палацо, прави, скини, високи и ниски джинси, но резултатът е строго противопоказен. Докато при следните дами, тъй като нямаме чак толкова задълбочени наблюдения, изхождаме единствено от приложените кадри.


На Ким не й отиват панталони - причините са пет


Размер, дължина, кройка, цвят, закопчаване - има много с какво да се сбърка при избора на панталон, демонстрираме нагледно:

Ким Кардашян-Уест
Да започнем с първоизточника на размишленията ни - кралицата на Инстаграм разходи този cowgirl модел в началото на седмицата - припомняме ТУК.


София Вергара
Актрисата винаги изглежда адски впечатляващо - ефектността й до голяма степен се дължи на екзотичните й черти и пищни извивки, недотам на неотразим стайлинг. На разходка в Лос Анджелис обаче не върви да се издокараш в Долче, затова Вергара посяга към чифт скъсени джинси, може би не най-добрият възможен избор. Стоят недобре и е видимо с просто око. Нищо, следващият път повече.


Хайди Клум
Дали Хайди може да сяда с тези скини джинси? Не мислим, дано не й се налага.


Клои Кардашян

Коментари: 0

За да коментираш, е необходимо да влезеш в профила си. Ако все още нямаш такъв, използвай линка "Регистрация" по-долу.