7 Instagram-а, с които

7 Instagram-а, с които "иии-раз" се получава приятно

От йога движения, преподавани от позитивно настроената Джесамин Стенли, до упражнения, насочени към тези с контузии от Аманда Биск - това са акаунтите в Instagram, които ТРЯБВА да следвате, докато тренирате вкъщи.

Тъй като всички работим и въобще съществуваме от уюта на домовете си, какво, как, откъде, по колко и защо да правим/гледаме/слушаме/носим и четем от вкъщи, е отправната точка на публикациите ни. Да запазим здрава психиката си е от основна важност, но грижата за добрата физическа форма е не по-малко есенциална.

За наше и ваше щастие, популяризирането на фитнес акаунтите в Инстаграм и все по-широкото разпространение на виртуалните тренировки помагат за поддържането на нормални нива на физическа активност и то при наличието на минимално или въобще отсъствието на професионално оборудване.

Изобилие от виртуални тренировки от вдъхновяващи персони като йога гуруто Джесамин Стенли и професионалната танцьорка Даниел Пийзър идват на помощ в този продължителен период на социално дистанциране.

Надолу изброяваме 7 Инстаграм акаунта, с които "иии-раз" се получава приятно и също толкова пълноценно:

За любителите на пилатес: Лоти Мърфи

Бившата танцьорка решава да стане инструктор по пилатес през 2012 г. Поклонниците на пилатеса ще открият вдъхновение във видеоклиповете на Мърфи, тя качва интензивни и лесно смилаеми клипове - като тази тренировка за коремни мускули - както в Instagram, така и в канала си в YouTube, който може да се похвали със завидните 107K абонати.

Тренировки за цяло тяло: Дам Джесика Енис-Хил

Да поддържаме темпото на тренировка, водена от бивш олимпийски спортист, може би звучи като непосилна задача, но Дам Джесика Енис-Хил предлага сесии и за тези, които не се готвят за Олимпиадата през 2021г. Пример: швейцарската й тренировка с топка. За тези, които нямат гигантска надуваема топка под ръка, уебсайтът и приложението й Дженис Фитнес предлагат съвети как да подходим креативно към наличното "оборудване".

За запалени бегачи: Ейдриън Хърбърт

В подчертано несигурен период, както този, през който минаваме в момента, следването на акаунт, който може да успокои съзнанията ни с мъдри съвети, като същевременно ни поддържа физически активни, е безценно. Като лекторка на TEDx, мастър-треньор на FiiT и опитен бегач, Хърбърт осигурява мотивационен приток, като същевременно се справя с различни кардио сесии - в своя Instagram и в приложението FiiT.

За танцьорите: Даниел Пийзър

Обширното портфолио на Даниел Пийзър е пълно със забележителни танцови упражнения, а профилът си в Instagram е посветила на това да споделя знания и опит. Следвайте хаштага #trainlikeadancer на Пийзър, за да открието набор от фитнес упражнения, включително тренировки за стягане на ръце и за изгаряне на излишните килограми.

За тези, които имат или очакват деца: Роузи Стокли

След раждането на дъщеря й Шарлот, Роузи Стокли - професионална танцьорка и фитнес инструктор, със специалност в пост- и пренатални упражнения, започва своето пътешествие като фитнес ментор на женската част от аудиторията през 2017 г. Освен преподаването на балет, основателката и изпълнителен директор на Mamawell ежедневно предлага на последователите си упражнения за родители (бъдещи и настоящи), които в момента работят от дома.

За феновете на йогата: Джесамин Стенли

Учителката, автор и йога гуру Джесамин Стенли трупа все повече и повече лоялни Instagram последователи, проповядвайки мантрата си "Йога за всички тела". От 2012 г. Стенли предлага на своите последователи домашни йога упражнения в Инстаграм и мотивационни обръщения от подкаста си. Пригответе се за сесии, които се фокусират основно върху това как се чувствате, а не толкова върху това как изглеждате.

За начинаещи и контузени: Аманда Биск

Бившата австралийска състезателка по овчарски скок Аманда Биск осигурява съдържание, описващо в детайли конкретни упражнения, насочени към "новобранците" и тези с контузии. Междувременно, каналът й в YouTube предлага допълнителна доза видеоклипове, освобождаващи ендорфинa и оставящи ни осезаеми отпочинали.

Коментари: 0

За да коментираш, е необходимо да влезеш в профила си. Ако все още нямаш такъв, използвай линка "Регистрация" по-долу.