Следва

20 романтични филма, които гарантирано ще ви разплачат

MARVELous преживяване: 19 нови супергеройски заглавия в HBO GO

#cantwait

Movies & TV преди 4 години

Героите от вселената на Marvel имат милиони фенове по света. Докато част от привлекателността на филмите за супергерои е техният фантастичен аспект, който можем да използваме като форма за бягство от проблемите, с които се сблъскваме в реалността, тези филми са също толкова популярни и заради обратното: отразяват човешкия опит и възможността и надеждата, че човечеството може да се справи с почти всяко предизвикателство! Ето защо от днес до 31 май в онлайн стрийминг платформата на HBO - HBO GO, разполагаме с 19 Marvel заглавия!

Днес, 10 април, е HBO GO премиерата на трилогията за "Железния човек", а другите достъпни за гледане в момента заглавия са "Отмъстителите: краят" (2019), "Капитан Марвел" (2019) и "Спайдърмен: далече от дома" (2019).

Вижте трейлъра на трилогията за Тони Старк (Железния човек):

Към колекцията в HBO GO предстои да бъдат добавени поетапно "Капитан Америка: първият отмъстител"; "Капитан Америка: завръщането на първия отмъстител"; "Първият отмъстител: войната на героите"; "Тор"; "Тор: светът на мрака"; "Тор: рагнарок"; "Черната пантера"; "Доктор Стрейндж"; "Пазителите на Галактиката"; "Пазителите на Галактиката vol.2";  "Отмъстителите"; "Отмъстителите: ерата на Ултрон" и "Отмъстителите: война без край".

Всеки петък - считано от днес - в онлайн стрийминг платформата ще сa достъпни нови заглавия:

10 април: "Железният човек" 1, 2 и 3
17 април:
"Капитан Америка: първият отмъстител"; "Капитан Америка: завръщането на първия отмъстител"; "Първият отмъстител: войната на героите"
24 април:
"Тор"; "Тор: светът на мрака"; "Тор: Рагнарок"
1 май:
"Черната пантера"; "Доктор Стрейндж"; "Пазителите на Галактиката"; "Пазителите на Галактиката vol.2"
8 май:
"Отмъстителите"; "Отмъстителите: ерата на Ултрон"; "Отмъстителите: война без край"


Акцентни заглавия в HBO GO за месец април


Кинематографичната вселена на Marvel не би могла да съществува без успеха на филмите за железния човек Тони Старк. В средата на първото десетилетие от новия век от Marvel решават да обединят героите, които са останали в портфолиото им след краха на комикс индустрията в края на 90-те години и правят нещо, което никой до този момент не е правил - създават споделена фабула на супергерои, като ги поставят на голям екран. 

"Железният човек" е първият филм на Marvel Studios и оправдава очакванията и на студиото, и на феновете.

Вторият филм от поредицата жъне още по-голям успех, а третото заглавие все още е в топ 3 на най-успешните солови филми за супергерои. Когато за първи път излиза през 2008 г., никой не очаква, че ще стане толкова голям хит. Супергерой от Б-лигата, изигран от актьор, който в този момент не е на върха на славата си, и продуциран от прохождащо в света на киното студио. Успехът до голяма степен е и благодарение именно на превъплъщението на Робърт Дауни джуниър - и до днес не можем да си представим друг в тази роля, макар че в началото Том Круз също е сред спряганите за ролята имена. Робърт Дауни успява да придаде усещането за "гений, милиардер, плейбой, филантроп" и прави ролята на Тони Старк своя запазена марка.

В по-новите истории от киновселената на Marvel виждаме извънземни, говорещи миещи мечки и живи дървета, но Железният човек носи един реализъм и доза хумор, който го държи заземен и герой, близък до зрителя. Дванадесет години след излизането на първия филм, специалните ефекти все още изглеждат добре, а костюмът на Тони Старк e героично-реалистичен дори на фона на последните филми от вселената на Marvel.

More Movies & TV