Следва

Какво ново: наистина магичният Magic Serum от Charlotte Tilbury

Не сме казвали, но пак повтаряме: почистващите балсами за лице са фантастични

Почистващият продукт за лице, на който се доверяваме, застава в основата на цялата ни бюти рутина, а въздействието му върху вида на кожата, е вероятно по-голямо, отколкото дори подозираме.

 

Face преди 4 години

Повечето от нас използват изпитани формули на почистващи гелове, мицеларни води и специални мокри кърпички, но е време да се обърнем към един сравнително нов и непознат продукт, заслужаващ немалко внимание, особено ако обикновените почистващи продукти изсушават кожата ни, оставяйки усещане за неприятно опъване и/или сърбеж. Говорим именно за почистващите балсами, класиращи се все повече и повече като must have продукти в търсенето на хидратирана и “нахранена” кожа. В основата им стоят маслата, които почти магически премахват целия грим и мръсотии, натрупани по лицата ни, включително прах, себум, слънцезащитен крем и т.н.

В сравнение с останалите почистващи продукти, балсамите не лишават кожата от ценните й и предпазни масла, които иначе биват изцяло отмити. Съставът им ги прави изключително подходящи за хора с нормална и суха кожа, а тези със смесена и мазна също могат да се повлияят благоприятно, адаптирайки продукта към бюти рутината си 2-3 пъти седмично.

Употребата им е лесна - нанасяме на суха или влажна кожа, следвайки спецификите на опаковката, масажираме с пръсти до пълното омекване на продукта, нанасяме включително и по клепачите (формулите са с естествени съставки, които не дразнят кожата), а след това изплакваме с вода или внимателно изтриваме с малка кърпа за лице, предварително навлажнена с топла вода. Резултатът е видим още след първата употреба и се изразява в сияеща хидратирана и подхранена кожа, на която не можем да се нарадваме, а в галерията горе>>> откриваме фаворитите, с които да се запазим още отсега.

More Face