Всички носят: любимката на Миуча vol. 2

Всички носят: любимката на Миуча vol. 2

Новата/стара чанта на италианската къща се превърна в абсолютен стрийт стайл хит, точно както предположихме в първите дни от новата година.

 

Казваме стара, защото, припомняме, моделът е всъщност възроден от госпожа Прада за Пролет/Лято 2020г. от архивите на къщата - по-конкретно 2000г., тогавашната лятна колекция.

Първият стрийт стайл дебют на симпатичния ретро модел бе по време на Мъжката седмица на модата в Милано през януари тази година и тогава едва няколко известни модни лица разходиха новия силует. Славата му обаче беше предречена, разчитайки на подобен силен маркетинг, както модна къща от ранга на Prada може да си позволи, и в резултат улиците на Милано изобилстваха с десетки примери на това как да разходим боулинг чантата по най-стилен маниер, по демонстрация на едни от най-изявените модни момичета в момента. 

Кадрите, които прилагаме в следващите редове, са запечатани именно по време на миланската седмица на модата през февруари, малко преди официалното настъпване на извънредното положение заради пандемията. Но да не се отдаваме на мрачни мисли, а да задоволим любопитството си за това кой как стилизира своята боулинг Prada, която междувременно можем да поръчаме ОТТУК.

Коментари: 0

За да коментираш, е необходимо да влезеш в профила си. Ако все още нямаш такъв, използвай линка "Регистрация" по-долу.