Жената, която гримира Д-то на Брад Пит

Жената, която гримира Д-то на Брад Пит

Зад всеки успял мъж стои жената, която гримира дупето му...

Един от тези мъже (не знаем колко са и дали са много) е холивудската легенда Брад Пит; и една от тези жени е дългогодишната му гримьорка, "тайно оръжие" я нарича той - Джийн Ан Блек.

В премиерния епизод на Celebrity IOU - шоуто, в което Property Brothers помагат на звездите да отдадат дължимото на хората, отчасти отговорни за успеха им, но стоящи винаги на заден план - Брад помага на Джйн на превърне част от жилището си в "прекрасна гостна, мейкъп станция и най-общо складово пространство". В допълнение към това, че виждаме 24-каратовата усмивка на Пит, докато мести и кове разни неща, актьорът разкрива и детайли от дългогодишната си връзка с мейкъп артиста - включително как по време на снимките на Legends of the Fall (1994) Ан е изравнявала тена на дупето му.


ЧРД, Брад! Ние те харесваме и с ботокса, оформената с филъри челюст, корекцията на ушите и останалите операции


"Когато се наложи да правим нещо подобно, едва се поглеждаме в очите", обяснява Пит. Което ни кара да се зачудим точно колко често Брад Пит гримира Д-то си.

"Тя е от хората, които ценя най-много в живота си. Джийн е като част от семейството ми - като брат и сестра сме", казва Пит с цел да замаже положението след първата част от разказа си.

За още истории от тази интимна връзка, части от епизода обикалят всички възможни социални платформи.

Коментари: 0

За да коментираш, е необходимо да влезеш в профила си. Ако все още нямаш такъв, използвай линка "Регистрация" по-долу.