Следва

Fashion Starter: "Не ставам от леглото за по-малко от десет хиляди долара!" Линда Еванджелиста на 55

ЧРД, 42, Летисия Каста, с 10 звездни момента, които помним

Колкото повече свещички на тортата, толкова повече красота! 

Celebrities преди 3 години

Моделът и актриса, майка на три деца и спътница на Луи Гарел - френската красавица Летисия Каста, днес става на 42. Разпознаваемата й хубост, няколкото касови филма, с които я свързваме - "Астерикс и Обеликс срещу Цезар", "Войната на копчетата", "Генсбург, един героичен живот", както и многото й, все престижни рекламни договори с Dolce&Gabbana, Chanel, Saint Laurent, Ralph Lauren и др., я правят световноизвестна жена, символ на френската красота.



Характерно за френския вид хубост е, че колкото повече съзрява, толкова по-осезаема става. Пример за това, извън всяко съмнение, е и Летисия, с което се съгласяваме заедно с вас, проследявайки в хронологичен ред как разцъфва харизмата на това прекрасно парижко момиче в годините.

2000

През тази година Каста става национален символ на Франция, приемайки след решение на правителството образа на Мариана, прочутия символ на Френската република, в чиито образ са се въплащавали някои от най-красивите французойки - Бриджит Бардо, Мирей Матийо, Катрин Деньов и други. В същия период тя е и ангел на Victoria’s Secret, снима се и в рекламни кампании, както и в киното. За червения килим на фестивала в Кан, моделът избира полупрозрачна синя рокля, комплимент за наистина безупречното младо тяло.

2004

На премиерата на филма "Лошо възпитание" на 57-ия Кинофестивал в Кан, Летисия носи бляскава златна рокля с дълбоко деколте, определено мислен ход за още и още блясък около образа й.

2011

36-тата церемония за връчването на наградите "Сезар": Летисия е номинирана за най-добра поддържаща женска роля за образа на Бриджит Бардо във филма "Генсбург, един героичен живот". Наградата отива при друга актриса, но Летисия така или иначе е безупречна.

2012

Този път актрисата е в нежна пудрена интерпретация на женствеността от Elie Saab, а събитието е премиерата на филма "The Master" в Кан.

2013

Тук Летисия е гост на ревюто Висша мода на Christian Dior, Пролет/Лято 2013. За появата си тя избира бяла рокля сако с черни чорапи и воал, всичко от френския топ-бранд. Фантастично!

2014

Летисия Каста на 14-ия ежегоден кинофестивал в Маракеш връчва награда на британския актьор Джеръми Айрънс. Изборът на фината дама отново е в нежен оттенък, като роклята действително е божествена, облечена върху фигурата на перфектно скроената актриса.

2016

През март 2016-та Летисия е гост на ревюта на Nina Ricci. Червената рокля и сандалите на платформа помним и до днес.

2017

Моделът е майстор на ярките появи. По повод поредния фестивал в Кан, мацката носи черна кадифена рокля от Saint Laurent с дълбока цепка. Очевидно е, че не е останал някой, който да не се обърне след нея във въпросната вечер.

2018

Премиерата на филма "Честен човек", в който Летисия играе една от главните роли, задно с мъжа си Луи Гарел и дъщерята на Джони Деп и Ванеса Паради Лили Роуз. Актрисата този път е в семпла дреха - минималистична рокля в червено с обувки в тон.

2020

Летисия на вечерята Sidaction Gala Dinner в Париж в рокля на бранда Jacquemus, в чиито ревюта редовно участва.

Ч.Р.Д., Летисия!

More Celebrities