Следва

Моника Белучи, 55, в total-blue и с деколте-приказка

Дневен ХОРОСКОП - 02.06.2020

СЕДМИЧЕН ХОРОСКОП

Astro преди 3 години

Във вторник е важно да изградите и поддържате по-оптимистична визия за бъдещето. Предстои ви доста натоварен момент, който ще трябва да преживеете с повече вяра и духовен поглед върху събитията наоколо. Не допускайте страх или паника по утрешния ден, защото единственото важно е какво правите днес. Конфликтите от вторник могат да ви разделят с хора, които сякаш са чакали възможност да ви обърнат гръб. Финансовите ви дела не носят драма, но младите жени ще бъдат в по-добро положение днес. Денят не е особено подходящ за разрешаване на битови или имуществени проблеми. Ако е възможно, отложете тези неща за сряда.

Овен, Лъв, Стрелец: във вторник ще се запознаете с ангажименти, чието изпълнение трябва да приключи до края на седмицата. Денят може да бъде много важен и ще изисква да бъдете по-отговорни при изпълнение на задачите си. Емоционално преживяване ще остави траен спомен в живота ви.

Телец, Дева, Козирог: във вторник избягвайте противоречията или конфликтите в интимните си отношения; вероятно ще се появят неочаквано, но могат да се задълбочат непредвидимо. Денят ще бъде благоприятен за пътуване главно в границите на страната, в която живеете.

Близнаци, Везни, Водолей: вторник ще бъде много емоционален ден за вас; ще трябва да изпълнявате важни задачи и ангажименти с по-голяма бързина, професионализъм, коректност. Не е изключено и наличието на повече стрес в ежедневието ви; вторник обаче ще създаде и повече възможности за успех.

Рак, Скорпион, Риби: във вторник предстоят интересни разговори или преживявания с приятели. Чрез тях можете да получите интересни идеи или съвети, които в повечето случаи ще бъдат свързани с финансовите ви интереси. Този ден ще бъде запомнен с най-различни неочаквани преживявания, едно от които може да е свързано с неочаквания край на неприятност, която създава напрежение през последните 3-4 дни.

More Astro