Следва

45 години Анджи! Как актрисата преобърна живота си

Дневен ХОРОСКОП - 04.06.2020

СЕДМИЧЕН ХОРОСКОП

Astro преди 3 години

Не всеки eготов да отговори на динамиката на предстоящия ден, която изисква бързи действия, конкретни решения и строен план. Оставете мързела настрана - днес няма да ви е нужен. Не е изключено да възникнат неочаквани неприятни ситуации, но скоростта, с която ще се движат събитията днес, ще ви помогне да намерите бързо решение. Сложни взаимоотношения ще възникнат с хора, родени под знака на Риби, Рак или Скорпион. Обещание, което сте получили от мъж преди известно време, най-вероятно ще бъде изпълнено днес. Очаквайте интересни новини от/за хора, родени под знака на Близнаци, Везни или Водолей. Денят е благоприятен за възстановяване след лечение, терапия и процедури. Колкото по-активен социален живот водите днес, толкова повече интересни преживявания ви очакват.

Овен, Лъв, Стрелец: днес ще преживеете интересни събития или разговори с роднини, съседи или приятели. Любовният ви живот ще бъде много емоционален, особено ако имате партньор, който е далеч от вас (живее или работи на друго място). Избягвайте неясните коментари, предложения или обяснения, днес не се нуждаете от стрес в ежедневието.

Телец, Дева, Козирог: не е изключено днес да имате проблем с човек от кръга приятели или колеги. Изненадите в четвъртък  имат връзка с дома или семейството; ще имате малка причина за радост, но като цяло сте склонни към нервност, раздразнение, нетърпение.

Близнаци, Везни, Водолей: бъдете непоколебими, уверени в своите права, когато защитавате идеите или плановете си. Денят изисква да помислите върху някои от механизмите, които управляват живота ви. Не подценявайте значението на думите, решенията и събитията, които ще преживеете днес. Бъдете отворени към нови контакти и бъдете по-комуникативни с хората около вас.

Рак, Скорпион, Риби: в четвъртък мнозина ще преживеят специални събития или успехи. Любовният ви живот ще премине през кратък момент на смут. Романтичните отношения, които ще възникнат днес, ще бъдат главно с партньор от друг град или държава. В четвъртък може да научите за драмата в живота на човек от вашия кръг от приятели или познати, но истината е, че няма какво да направите от своя страна за разрешението й.

More Astro

Любовно разочарованите, спокойно, Венера вече е в Риби

Astro преди 5 дни

Ако сте човек, който е скептичен към приказките, мрази романтичните филми и не вярва в щастливия край, пригответе се за приятна изненада: транзитът на Венера в Риби от само преди няколко дни, 11 март, до 5 април ще ни мотивира да мечтаем и да изживеем магията на любовта.  

Новолунието в Риби тази неделя или пролетен хороскоп за всички зодии

Astro преди 1 седмица

Новолунията са време за подмладяване и разцъфване - като пролетта! Ако имате липса в живота си, сега е моментът да я запълните чрез ново преживяване, човек или предмет. Всички ние трябва да направим място за нови начинания, граничещи дори с невъзможното, по време на Новолуние. Имайте предвид, че всички сме като бебета, когато започваме нещо ново, така че не се страхувайте да експериментирате!