Следва

Кейти Холмс в страхотно интервю: "На 41 знам какво искам и го постигам сама"

45 години Анджи! Как актрисата преобърна живота си

На 4-ти юни празнуваме "международния ден" на една от най-красивите жени и търсени актриси, която напоследък драстично намали професионалните си ангажименти и стремително се впусна в занимания, които дори не са обвързани с киното. Честити 45, Анджи! Ето как и защо актрисата преобърна начина си на живот...

Celebrities преди 3 години

Джоли посвещава цялото време на децата си - помага им с училище, придружава ги на извънкласните им занимания, също така и пътуват доста. Сега, по думи на актрисата, децата й преминават през един от най-интересните периоди: "Когато са съвсем малки, се чувстваш като истинска майка. Когато станат тийнейджъри, се чувстваш като равен с тях - като тийнейджър. Наблюдаваш как ходят по разни пънкарски места и се чудиш защо и ти не правиш същото. Аз самата се намирам на доста странен етап... сякаш отново започвам да се опознавам."

В момента шестте деца придружават звездната си мама на един от малкото професионални ангажименти, които поема в последно време. Анджи работи по снимките на продукцията на Marvel - Eternals, провеждащи се на испанския остров Фуертевентура, където щастливото семейство се радва на дълги и спокойни разходки, забавления, разходки с лодки и най-вече време далеч от папарашките обективи.

Майчинското чувство на Анджелина е най-обострено по отношение на най-голямото от момчетата й - Мадокс, който се дипломира от гимназията и е вече в първа година от обучението си в престижен университет в Сеул. С настъпването на Коронавирус пандемията, Мадокс се завърни при семейството си в Лос Анджелис и от майка му знаем, че в момента използва свободното време, за да научи руски и корейски.


Причината да се точи разводът на Анджелина и Брад


Едно от новите направления, в които се изявява Джоли е публицистиката - в Деня на майката The New York Times публикува материал на актрисата, в който разказва за травмата от загубата на майка си, как я е преодоляла и на какво я е научила. През март пък говори за ролята на жената в съвременното общество за списание Time, а преди няколко години под формата на статия получихме разказ за преживяното след операцията по отстраняване на гърдите и решението да премахне яйчниците си.

Джоли продължава да участва в публичния живот, макар и от разстояние - наскоро актрисата дари милион долара на фондацията No Kid Hungry, която доставя храна на деца, чието подпомагане е временно прекъснато заради пандемията. Анджи е посланик на добра воля на UN и години наред работи със сирийски бежанци.

В допълнение, актрисата продължава да бъде лице на Mon Guerlain, което ни позволява от време на време да я виждаме на официалните събития и представяния на бранда.

Колкото до отношенията с Брад Пит, изглежда, че между бившите съпрузи най-накрая дойде време за примирие - преди борени дни двамата отпразнуваха заедно рождения ден на дъщеря си Шайло. Децата също често прекарват време с баща си, въпреки първоначалните желания на Анджелина за пълно попечителство.


Запознайте се: Алия Шоукат, предполагаемата половинка на Брад Пит


Стане ли дума за бъдещето, Джоли казва следното: "Искам да живея извън Щатите. И ще го направя - веднага щом децата ми навършат 18. В момента се налага да живея там, където е баща им."

Промяната в отношението на Анджи към живота е осезаема и се отразява върху поведението и излъчването й - проследяваме метаморфозата в галерията горе>>>

More Celebrities