Следва

Тези продукти се поръчват само отвън, но са най-доброто нещо за кожата през зимата

Изящество с главно И: Анджелина Джоли за Guerlain

Надничаща през рамо, нежна и похотливо мистериозна!...

Celebrity beauty преди 7 години

Надничаща през рамо, нежна и похотливо мистериозна! Това е Анджелина в новата реклама на Guerlain!

От френския парфюмериен гигант официално обявиха, че актрисата е новото лице на свежият им нов аромат - Mon Guerlain.

Освен името и лицето си за марката, Анджелина е решила и да даде и всичките приходи спечелени покрай рекламата на парфюма за благотворителност.

От Guerlain разкриват, че Джоли се е съгласила да представя аромата им още в края на 2015 година, а сделката е била подписана в родната страна на едно от осиновените й деца - Камбоджа.

"Създаваме аромати за жени на които се възхищаваме", гласи официалното изявление на козметичния гигант, а главният им парфюмерист Тиери Уасер издава, че е направил парфюма на Джоли с изразени нотки на жена!

Актрисата, която в момента преживява драматичен развод с Брад Пит, се е съгласила да си партнира с марката, защото й напомня на покойната й майка, която носела само техните аромати.

More Celebrity beauty

Лед, вода с лимон и коректор: тайните на перфектната кожа на Ирина Шейк

Celebrity beauty преди 1 месец

От корицата на майския брой на Vogue Italia супермоделът разказа всичко за своята рутинна грижа за кожата, като се фокусира върху наследеното от поколенията жени в семейството й и върху важността да се грижим и за „вътрешната красота“. Защото истинската красота се крие в това „да се държиш винаги като дама“, както често повтаря майка й.

Марта Стюарт, 82, и защо лицето й изглежда толкова добре

Celebrity beauty преди 2 месеца

Марта Стюарт е нещо като вечна цел. Защо? Първо, защото винаги изглежда така, сякаш живее най-добрия си живот, независимо дали отпива от коктейл край басейна или хапва хайвер от сребърно блюдо върху величествено украсена маса. Второ, просто погледнете това лице.