Следва

We love: Dior x Vespa, най-свежата колаборация това лято

Trend Report: 70s Re-Run

ТенденцииТЕ Пролет/Лято 2020-та

 

All fashion преди 3 години

Michael Kors

По всяка вероятност 70-тарската естетика не звучи особено иновативно и вдъхновяващо, говорейки за тенденциите на настоящия сезон, но въпреки това за пореден сезон успява да си извоюва челно място в класацията.

Gucci

Като че ли 70-те се превръщат в хайлайт в която и да е дизайнерска колекция, независимо от сезона, а свързващата линия винаги е ясно очертана и подканваща. Силуетите са лесно разпознаваеми, макар и да търпят повече от един прочит - особено ярко присъствие имат костюмите с издължени, обемни блейзъри, брилянтно изпълнени и при Marc Jacobs, и Gucci.

Marc Jacobs

Отличителното в колекциите за Пролет/Лято 2020-та е подборът на дизайни, които за разлика от предишните сезони, са сравнително по-пригодени за носене в ежедневието от когато и да е било преди. Всъщност, единствените издайнически детайли по отношение на епохата на вдъхновение зад конкретния дизайн, са характерните принтове и цветовите комбинации, които обаче подлежат на всякаква стилизация и съответно - при друг подбор биха изглеждали съвсем класически.

Prada

Геометричните мотиви са абсолютен хайлайт за колекцията на PradaMarc Jacobs залага на силните цветови съчетания като жълто и лилаво, при Paco Rabanne акцент са преувеличените яки, ярък елемент за сезона като цяло, а Еди Слиман за Celine избира разточителните металик материи, наподобяващи течно злато:

Paco Rabanne

Celine

Louis Vuitton

Victoria Beckham

Rochas

Longchamps

Saint Laurent

Missoni

Alberta Ferretti

More All fashion

Аксесоарен флирт: тези 9 модела

All fashion преди 2 дни

И нека сезонът на слънчевите очила, освен да започне, да приеме точно определени форми и окраски: сърца, цветя, животински щампи. Най-добрите модели на Лято 24 следват, като гарантираме, че ще издигнат на друго ниво всяка визия, дори и най-семплата.