Следва

Моят юли без пластмаса със Симона Стилиянова

Дневен ХОРОСКОП – 27.07.2020

СЕДМИЧЕН ХОРОСКОП

Astro преди 3 години

В първия ден от седмицата ще имате силното желание за любов, за комуникация с приятели от близо и далеч. Днес е по-лесно да се работи с други хора; ще се стремите към хармония във взаимоотношенията си и ще избегнете пряка конфронтация. В понеделник търсите удобството, а не представянето, публичността на всяка цена. Амбициите ви ще бъдат умерени или липсващи днес. Проблемите могат да възникнат поради липса на искреност във връзката ви, която може да бъде причинена от нежеланието ви да противоречите на други хора. Това е ден, който ще се характеризира с по-голяма емоционалност и чувствителност. Възможни са неочаквани събития, влюбване от пръв поглед и т.н.

Овен, Лъв, Стрелец: днес ще бъде важно да контролирате емоциите и нетърпението си, тъй като сте в началото на важни за вас дела и ангажименти. За вас ще бъде важно да ги завършите успешно до края на седмицата. Денят предвещава възможност за пътувате, да развивате важни за вас контакти с хора от близо и далеч. Денят ще бъде благоприятен за промени и преместване от всякакъв вид. Връзките ви с жени ще се развиват по-добре, особено с тези,
които са родени под знака на Везни, Близнаци или Водолей.

Телец, Дева, Козирог: днес ще се радвате на новини, които ще бъдат важни за вашите лични или професионални дела. Денят носи ангажименти, свързани с пари, плащане на сметки и др. Днес със своето нетърпение или безсмислени думи може да предизвикате напрежение в любовния или семейния си живот. Събитията в живота на мъжа ще бъдат причина за сериозно размишление или внезапни решения и действия.

Близнаци, Везни, Водолей: понеделник няма да бъде един от най-лесните дни в работата ви. Въпреки бавното развитие на някои от вашите ангажименти, ще можете да постигнете благоприятно развитие на вече започнатите. Днес може да бъдете предизвикани да вземате важни решения, но внимавайте, защото те ще имат траен смисъл в живота ви. Този ден предвещава приятни за вас контакти с приятели, споделяне на различни новини или опит. Ако пътувате днес, бъдете внимателни с превозните средства, спазвайте правилата за шофиране, проверете всички важни документи или багаж и др.

Рак, Скорпион, Риби: планирайте добре своите действия в понеделник и не пренебрегвайте детайлите, съветите на опитни хора и други. Понеделник ще бъде благоприятен ден за пътуване за работа или получаване на пратки от друг град или държава. Не създавайте напрежение в дома си днес, тъй като ще имате благоприятни възможности за хармония и разбирателство в семейството си. Във финансово отношение са възможни неочаквани събития (изненади), свързани с парите.

More Astro