Следва

7 TikTok бюти тренда, които си заслужава да опитаме

100 кадъра от трансформацията на Кайли Дженър за ЧРД 25!

От 2007 до днес...

Celebrity beauty преди 1 година

Кайли Дженър е жена на суперлативите - или поне на няколко значими "първи места" в бизнеса и живота: тя е НАЙ-младата представителка на Кардашян-Дженър клана, НАЙ-заможната в същия този клан, НАЙ-младата self-made милиардерка (според Forbes) и със сигурност е сестрата, преминала през най-драстична бюти и стилова трансформация през годините, плюс, че притесава Kylie Cosmetics, Kylie Baby, Kylie Skin, Kylie Swim и пр. Kylie ... Не е никак зле за 25-годишна, нали?

Родена и израснала на екран в семейството на momager #1 и Олимпийски шампион, обградена от световноизвестни сестри, Кайли успява да намери индивидуалния си път за развитие и достига до един доста висок етап в развитието на бюти империята си. Освен всичко останало, най-малката Дженър успява да култивира знакови визия и стил, които я разграничават достатъчно от сестрите й, за да личи, че е самостоятелна млада дама.

За целия й 25-годишен живот, който празнуваме днес (!), може би не козметичната империя, а малката й дъщеричка Сторми е най-голямото "постижение" за Кайли - говорейки за постижения, цяло чудо е, че Дженър успя да опази първата си бременността в тайна от света... за разлика от втората, де.

Честваме Кайли Кристен Дженър в 100 кадъра в галерията горе>>>

More Celebrity beauty

Лед, вода с лимон и коректор: тайните на перфектната кожа на Ирина Шейк

Celebrity beauty преди 6 дни

От корицата на майския брой на Vogue Italia супермоделът разказа всичко за своята рутинна грижа за кожата, като се фокусира върху наследеното от поколенията жени в семейството й и върху важността да се грижим и за „вътрешната красота“. Защото истинската красота се крие в това „да се държиш винаги като дама“, както често повтаря майка й.

Марта Стюарт, 82, и защо лицето й изглежда толкова добре

Celebrity beauty преди 1 месец

Марта Стюарт е нещо като вечна цел. Защо? Първо, защото винаги изглежда така, сякаш живее най-добрия си живот, независимо дали отпива от коктейл край басейна или хапва хайвер от сребърно блюдо върху величествено украсена маса. Второ, просто погледнете това лице.

Хали Бейли в Малката русалка: всичко за грима, прийоми и марки

Celebrity beauty преди 11 месеца

Ариел от "Малката русалка" е най-известна със своите развяващи се в морето червени коси. Въпреки това се оказва, че гримът на русалката е също толкова важен и емблематичен. Колегите от Vogue разговарят с един от гримьорите на актрисата Хали Бейли и ни разкриват тайните зад грима ѝ в новия филм "Малката русалка"