Следва

Чараф Тахер: "Жените заслужават своя Casablanca!"

Уличният стил на звездите: бременната Рейчъл Макадамс в LA

Maternity style 2020

Street Style преди 3 години

Е, днес, дори без официално потвърждение от страна на актрисата, можем да съобщим, че звездата от "Тетрадката" е бременна с второто си дете! Заключението правим съвсем нетрудно, след доста непринуден стрийт кадър на Рейчъл от изминалия уикенд в Лос Анджелис. В свободен бял тишърт и широка пола, комбинирани с подпетен чифт бели кецове, Макадамс не успя да се скрие от любопитните папараци, а вече доста по-оформеното й коремче само потвърди слуховете от началото на месеца, че актрисата е бременна.

Колкото до официалното потвърждение - такова дори не очакваме, имайки предвид, че Рейчъл все още не е издала името на 2-годишния си син. Актрисата спазва строго определени правила по отношение на личния си живот.

Припомняме, че Макадамс живее с продуцента Джеми Линдъд от вече 4 години - или поне така предполагаме, тъй като сведения за раздяла липсват. Двамата споделят желанието за "private" публичен живот и правят всичко възможно да не попадат в светлините на прожекторите, извън професионалните си задължения.

"Искам синът ми да има собствен живот, скрит от света, дори моят да не е такъв", изказа преди време актрисата за първородния си син.

More Street Style