Следва

Четиво в четвъртък: "Потъналите и спасените" от Примо Леви

Робърт Патинсън и първият тийзър-трейлър на "Батман"

DC Comics проведоха онлайн-конференцията FanDome, в рамките на която неочаквано представиха първия тийзър-трейлър на предстоящия нов "Батман" с Робърт Патинсън в главната роля.

 

Movies & TV преди 3 години

В чисто новата продукция красавецът с фатални очи Патинсън ще изиграе Батман, а Джефри Райт ще е комисар Гордън. Зоуи Кравиц ще е Жената-котка Селина Кайл, а Колин Фарел - Осуалд Кобълпот/ Пингвина. Допълваме с Пол Дано като Гатанката и получаваме безпрецедентния актьорски състав на супергеройския филм.

Първият тийзър-трейлър логично ни показва как точно изглежда Патинсън в емблематичната роля на Батман, вероятно най-култовият комиксов супергерой в поп-културата. Зрителите добиват сбита, но супер ефектна представа и за госпожа Кравиц като Жената-котка, леко докосване има и до зрелищния разгром на главния злодей във филма - Гатанката в лицето на Пол Дано.


Портретът на една дама: Zoë Isabella Kravitz


Основната причина, поради която трейлърът възбуди огромен отзив е, че просто никой не очакваше да го види. Пандемията замрази производството на "Батман" през март, и изобщо не беше ясно какво и колко е заснето оттогава насам, предвид и сравнително скоро обявеният кастинг - припомняме, че Warner Bros. разкриха имената на актьорите едва през октомври миналата година. Само че от трейлъра е видно, че до този момент режисьорът Мат Рийвс е заснел достатъчно сцени, за да ни бъдат показани основните персонажи - Батман, Пингвина и Жената-котка.


Зоуи Кравиц

Ако втора вълна от вируса не забави плановете на продукцията, производството във Великобритания ще се възобнови през септември. Премиерата на филма е планирана за година след това, конкретно на 1 октомври 2021 година. Първата планирана дата за шествието му по света беше юни 2021 година.

More Movies & TV