Следва

Ваканцията на известните: Ана Иванович, съпругът и децата в Палма де Майорка

Как спортуваме у дома тази есен и кои са най-верните ни помощници

За спорта, чистия въздух и уюта в дома... 

All About Life преди 3 години

Есента е във въздуха и всичко се променя. С идването на най-уютния сезон ни се иска да сме у дома: с любимия, с децата, с кучетата и котките, с приятелки... Наслаждаваме се и на време сами. Сипваме си вода с лимон, хапваме физалис, изваждаме тренировъчната постелка (вероятно позабравена след слънчевото време, кросовете в парка и тренировките на открито) пускаме си някоя от любимите work out инфлуенсърки и... дишаме!

Имаме няколко любимки, с които прекарваме есенните дни здравословно, и които се грижат за тялото и благосъстоянието ни. За интензивни и многообразни тренировки си пускаме Мади от @madfit - стречинг, кардио, танци, скулптуриращи тренировки, пилатес, йога, всичко!

Другият ни избор е @ADRIENNELDN, мотиватор, водещ на подкаст и личен треньор. Инстаграмът й е богат, от него черпим вдъхновение и мотивация, а и ни напомня, ако случайно сме забравили най-важната част от спорта - да се възнаградим, да си благодарим и да оценим тялото си.

Безпрецедентна любимка е още @SarahTherese, която е тооолкова много неща. Майка, минималист, YouTube инфлуенсър, готвач любител. Тренираме с нея, когато ни е натоварено, когато искаме да вмъкнем малко време за себе си между приготвянето на обяд, работата от вкъщи, игрите с децата и разходката на кучето. Тя е слънчев пример, че една жена може всичко в силно тяло и със здрав дух.

Имаме още двама помощници, без които спортът вкъщи не е същият. За да бъде една тренировка ползотворна, спокойна и здравословна, трябва въздухът да е чист, свеж, с подходяща температура и абсолютно свободен от фини прахови частици. Те са неприятна подробност, която генерираме и от външната среда, и вътре в дома, докато го обитаваме, и която се отразява неблагоприятно на качеството на живот. Колкото по-малки са, толкова по-дълбоко в органите проникват, толкова по-вредни и неуловими са. Какво правим, за да решим проблема? Избираме модерен климатик и пречиствател  на въздуха в едно. От новото поколение уреди за дома 2020 на LG.

Иновативният климатик LG DUAL COOL with Air Purification осигурява супер свеж и чист въздух, премахвайки невидимите замърсители във въздуха. Прави го чрез иновативен филтриращ процес, който не възпрепятства въздушния дебит, необходим на топлообменнника и осигурява 99,9% пречистване и 100% климатизация. От 2020 година LG пусна модел, който обединява две концепции - пречиствател + климатик, като филтърът за пречистване е достатъчно мощен, за да обработи стая с площ до 27 кв.м, а сензорът за качеството на въздуха засича ФПЧ с големина до 1 микрон. Има прекрасен цилиндричен дизайн, много фин, почти невидим е с тънкото си тяло (под 19 см широчина, гланцов панел, много лесен за почистване) и предлага най-модерната технология на пазара за пречистване на въздуха, благодарение на системата на LG 360° Total Care Filter System. Като на жени, убедено живеещи в крак с времето, ни е важно и че имаме контрол от всяка точка чрез wi-fi, че можем да задаваме графици - дневен и месечен, за консумацията на енергия, че по всяко време можем да следим качеството на въздуха, че е налична самодиагностика на уреда и пряка връзка с LG център за обслужване на клиенти. И всичко това напълно безшумно, особено в Режим "сън" - само 19dB. 

От друга страна, абсолютно любим в този исторически момент, ни е пречиствателят за въздух LG PuriCare, с който, в зависимост от модела, осигуряваме 360° пречистване на площ до 58 или 91 кв.м. Избираме между 4 цвята, но по-важни са ни филтърът за двойна защита, HEPA филтърът + дезодориращият ефект, грижата за бебето, защитата от деца, плазменият йонизатор и умният индикатор за качеството на въздуха във всеки един момент. . Произведен в Южна Корея, пречиствателят за въздух е нещото, което ОБЕЗАТЕЛНО ще си осигурим тази есен. 

И двата LG продукта са неизменна част от пространството на дома и най-вече от спортната ни рутина. Дизайнът им в изчистен и елегантен, поддържат WiFi уаправление (с което можем и да следим състоянието на въздуха в реално време), лесни са за почистване и абсолютно безопасни за дечица и домашни любимци. Те са олицетворение на движението на въздуха, те са уредът, на който доверяваме да се грижи за дома ни. И за нас. 

Нашите LG PuriCare (2 499лв) и LG DUAL COOL (1 699лв) са в Техномаркет и на tehnomarket.bg

More All About Life

Можем, освен да го отпразнуваме, и да се замислим: 22-ри април е Денят на Земята

All About Life преди 1 седмица

Ние вярваме, че всеки ден трябва да бъде Ден на Земята. Но на 22 април (понеделник) ще имаме възможността да се обединим и заедно да направим нещо по въпроса за климатичните промени.

Мултивитамините: да или не, кога и защо

All About Life преди 1 седмица

Без съмнение най-добрият начин да си набавите необходимите хранителни вещества е балансираната диета. За съжаление не ни е лесно в съвременното общество. Имаме нужда от нещо повече от храна. Мултивитамините са една от ефективните алтернативи, признати от експертите. Но от момента, в който решите да ги консумирате, въпросите започват да възникват един по един.