Гола и 2 в 1, Клои Севини позира за Playgirl

Гола и 2 в 1, Клои Севини позира за Playgirl

Броени дни преди раждането 

Ма много го харесваме това момиче!

На 45, майка от има-няма половин година, Клои Севини не спира да ни радва с всяка своя изява, защото в 100% от публичните си прояви госпожа Севини е искрена, въздействаща, крайно непретенциозна и крайно различна от мейнстрийма.


Клои Севини стана мама


Припомняме, че Клои роди първата си рожба през май тази година. Актрисата и приятелят й - арт-директорът на Нюйоркската галерия Karma Art Синиша Мачкович, се сдобиха със син, когото нарекоха Ваня. Само няколко седмици преди да роди бебето си, Клои се снима за корица и сесия в списание Playgirl.

Изданието прави дебюта си през 1973 година с идеята да бъде женската версия на Playboy: в него се публикуват главно снимки на посъблечени мъжкари, статии за абортите и манифести за равноправие. През 90-те години Playgirl сменя издателите си, след което се превръща в обикновено еротично списание. През 2015 е закрито. 

Вчера обаче спесанието бе представено отново след паузата в нов, почти неразпознаваем вариант. Корицата на новия брой на Playgirl краси, както подобава, истинска холивудска звезда.

На всички снимки бременната Клои позира напълно гола. В печатната версия на изданието снимките са без никакъв ретуш, на серията, предназначена за разпространение в мрежата, интимните части на Севини са минати през фоторедактор.

Снимките са направени в края на март месец, техен автор е Марио Соренти.

Мъничко повече от месец след въпросното заснемане, актрисата ражда сина си. Фотографиите на чисто голата звезда в броя на Playgirl са придружени от нейни лични коментари, дадени за изданието след появата на мъничето на бял свят. В интервюто, Клои описва собствените си реакции на бременността, признавайки съвсем откровено, че майчинството е обърнало живота й на 180 градуса. 

Това трябваше да се случи доста по-рано, още около 40-тата ми година. Когато обаче се оказа, че не мога да забременея, започнах да си мисля, че явно трябва да положа доста повече усилия, за да постигна мечтата си. Дълго време воювах за своята бременност. В един момент обаче двамата с приятеля ми просто прекарахме една страхотно весела вечер, пийнахме, потанцувахме. Прибрахме се вкъщи и просто се случи... Беше неочаквано, още повече, че аз имах достатъчно проблеми със забременяването в миналото. Помислих си: "Уау, изглежда, че той или тя наистина искат да дойдат на този свят", споделя Клои. 

Актрисата разказва още, че след раждането на бебето няма никакво намерение да се отказва от актьорската си кариера. Севини планира да запази баланс между работата си и грижите за детето, като на първо място избира места за снимки, близки до дома й. 


Клои Севини и Синиша Мачкович със сина си Ваня 

Припомняме, че новината, че Клои Севини очаква дете се разпространи в началото на годината - през януари. Тогава бременната актриса и гаджето й бяха забелязани от папараци по време на романтична разходка, малко след това представител на звездата подтвърди, че тя наистина чака дете. С бащата на бебето Севини се среща повече от година преди да ги засеката колегите - ловци на звездни мигове. В грижите по отглеждането на мама и татко помага баба Севини, която гостува в дома им по няколко пъти в седмицата. 

Коментари: 0

За да коментираш, е необходимо да влезеш в профила си. Ако все още нямаш такъв, използвай линка "Регистрация" по-долу.