Следва

Лолита на Григор? Какво знаем за красавицата

Beyonce х3 за Vogue Декември 2020

Queen B с три вдъхващи респект и почитание корици за British Vogue December 2020

Celebrities преди 3 години

Бионсе отново ни разтърси с три фантастични корици за Bristish Vogue и типично в неин стил, тези фотосесии са достойни да влезнат в историята. Само на 21 години Кенеди Картът става най-младият фотограф, заснел корица на британски Vogue и то не коя да е корица ами тази на Бей... тя е в спортно облекло от най-новата си колекция Ivy Park x Adidas, боди Mugler и вечерно яке Alexander McQueen.

В интервюто 39-годишната суперзвезда разкрива как събитията от 2020 г. са я “променили“: "Би било трудно да изживея пандемия и всичките социални вълнения и да не се променя. Научих, че гласът ми е по-ясен, когато съм спокойна" казва тя. "Искрено ценя времето със семейството си и новата ми цел е да забавя и да изхвърлям стресиращи неща от живота си. Влязох в музикалната индустрия на 15-годишна възраст и израснах пред очите на света, правех проекти нонстоп. "

Тя припомня своите творчески проекти от последните четири години, от албума й от 2016 г. "Lemonade" и до последния й проект, визуалния албум за Disney + 2020 г. "Black Is King". "Пуснах “Lemonade‘’ по време на световното турне “Formation”, родих близнаци,The QUEEN is here: Бионсе разби Coachella пях на Coachella, режисирах "Завръщане у дома ", отидох на друго световно турне с Джей, след това "Black is King", всичките тези неща стоят зад гърба ми. Прекарах много време, фокусирайки се върху изграждането на своето наследство и представянето на културата си по най-добрия възможен начин. Сега реших да си позволя да се съсредоточа върху радостта си."


А ние мислехме, че се развеждат...


Линията й Ivy Park x Adidas, наречена Drip 2,  е в продажба онлайн от 29.10.2020 и в магазините от 30.10.2020. Клекцията включва унисекс комплекти, идеални за свободно време и тренировки, като размерите варират от XXXS до 4X.


Мигли като на Бионсе (20 лева)


Всички искаме да знаем какво е да работиш с Бионсе и с нейния невероятен екип. Сигурни сме, че отговорът е “Невероятно!“. Перфекционист до основи, повече от всичко тя иска моментът й от Vogue да бъде позитивен, тъй като тази трудна година е към своя край. И както винаги с целите на Бионсе, тя успява да изпълни желанието си. А ние се наслаждаваме!

More Celebrities

Бианка Ченсори облечена, първа поява след нападението в Дисниленд

Celebrities преди 1 ден

Кание Уест и Бианка Ченсори направиха първата си публична поява след нападението над Бианка в Дисниленд. Двойката беше забелязана в Лос Анджелис в необичаен за тях вид: първо, Бианка е в солидно облекло, ако изключим къси велосипедни шорти, второ, Кание, отговарящ на образа на жена си, е в светли дрехи, въпреки че обикновено носи черно.