Следва

Как Селена Гомез извайва котешки очи, гледаме във видеото на Vogue

MAC: The Truest False Lashes

DEAL OF THE DAY!

Face преди 3 години

MAC True or False Lashes са ИСТИНСКИТЕ изкуствени мигли. Окото става като диаманд, около който пърхат пеперуди... Всяка грим визия е тотална и всеки поглед незабравим. Няма правилно и неправилно движение с MAC, има само едно - истинското.


Новото червило MAC VIVA GLAM е тук! Страст, кауза и още...


Искаме ги постоянно на очите си, затова можем да ги използваме многократно - до 10 пъти. Натурални, вече в 20 модела и размера, False Lashes подчертават и драматизират погледа. Поредното бижу, с което MAC ни омайва!

Налични на всяка MAC локация - The Mall, Paradise Center, Mall of Sofia. Отиваме още днес! 

More from View Sofia

Маникюр-планер или най-модерните нокти за 2022!

Nails преди 2 години

Редовните проследявания на показаното по ревюта, представящи най-модерното за настъпвящия пролетен сезон на всички топ-дизайнери, ни разкриха в последните месеци какво да очакваме относно маникюра и неговите най-модерни интерпретации през 2022: от металик и хром през всякакви стикери за нокти и вечни класики, надолу е маникюр-планът ни за годината >>>  

Beauty Starter: Оливие Рустейн, многото кремове, дълбокия сън и всичко, което обсебва един топ дизайнер

Celebrity beauty преди 4 години

"Не съм купонджия, дори и да мислят обратното", казва Оливиер Рустейн в петък в най-емблематичния магазин на водената от него Модна къща във веригата Saks Fifth Avenue в Ню Йорк, без значение, че няколко часа по-късно е домакин на партито за първия прет-а-порте магазин на същата Balmain, пак там.   

More Face