Beauty Starter: 52-годишната Джилиан Андерсън, звездата в The Crown

Beauty Starter: 52-годишната Джилиан Андерсън, звездата в The Crown

Джилиан Андерсън изгрява през 90-те години като упоритата специална агентка на ФБР Дана Скъли в „Досиетата Х"

Сега разкошната зеленоока Джилиан, с острите си черти и нечовешка игра, отново е звездата на фантастични филми, които задължително трябва да видите (сред тях култовия сериал на Netflix - Sex Education) и изглежда практически същата, каквато я помним от преди близо 30 години.

В момента 52-годишната актриса играе ролята на Маргарет Тачър в сезон 4 на The Crown. „Тачър несъмнено е страховита, но аз се радвам, че мога да изследвам образа в дълбочина и да надникна под повърхността, смея да твърдя, че се влюбвам в иконата, която, независимо дали е обичана или презирана, бележи цяла епоха", казва Андерсън за персонажа на английския министър-председател, в който се превъплъщава.


Джилиан Андерсън като Маргарет Тачър в The Crown

Наскоро звездата признава, че остаряването е трудно. „Ако се гледате на филм, има определен момент, в който виждате как се променяте", казва тя пред Vogue. „Може да бъде или силно травматично, или нещо, което подтиква към промяна на съзнанието, към осмисляне на онова, което е наистина важно. Но първо трябва да преминете през тази травма."

Андерсън, която е британка, изтъква също, че се опитва да запази европейското мислене, когато става въпрос за остаряването. „Мисля, че в Европа като цяло живеем с разбирането, че жените, които остаряват по естествен път, могат да бъдат красиви, докато не съм толкова сигурна, че това се възприема в Америка и по-специално в Лос Анджелис. Мисля, че по някакъв начин възрастта там се възприема като порок, в САЩ дори на дребните бръчки се гледа като на недостатък."

Сега Андерсън сподeля, че приветства промените, които идват с остаряването. „Нещото, което трябва да запомните, е, че образът, който виждате в огледалото, е най-младият, който някога ще имате. Така че не можете да направите нищо друго, освен да се насладите на момента! " обобщава философски тя.

Ето какво прави Андерсън, за да остане силна и здрава, прегръщайки идващите години.

Редовно ползва продукти против стареене на кожата

Актрисата забелязва, че откакто навършва 40 години, кожата й започва да „страда". В резултат на това „започнах да й обръщам повече внимание", казва тя. „През годините залагам на продукти от Clinique и Estee Lauder." И все пак, добавя, „не съм обсебена. Това не е най-важната част от живота ми, но просто идва време да използвам онези полезни продукти, които пазарът предлага. И знаете ли, мисля, че работят. Мисля, че кожата ми определено се чувства по-добре."

Знае силата на добрия овлажнител

Андерсън разкрива тайните на своя грим и грижа за кожата в Instagram, докато споделя своя снимка от снимачната площадка на „Сексуално образование". Обича продуктите на Sarah Chapman Skinesis „за почистване, тонизиране и овлажняване, грундиране и полиране" и използва „удивително хидратиращия" лосион на Dr. Organic за „овлажняване на цялото тяло". Актрисата също многократно говори за любовта си към Тонирания овлажнител на Лора Мерсие. „Той заема истински важна и голяма част от живота ми", казва с намигване пред Harper's Bazaar UK. „Всеки ден съм благодарна, че го имам."


CLINIQUE, Moisture Surge 72-Hour Auto-Replenishing Hydrator, 27лв

 


Estée Lauder, Advanced Night Repair Synchronized Multi-Recovery Complex, от 180лв на 140лв

Коментари: 0

За да коментираш, е необходимо да влезеш в профила си. Ако все още нямаш такъв, използвай линка "Регистрация" по-долу.