LA BIOSTHETIQUE Paris: 6 празнични сета - ИСКАМЕ ВСИЧКИТЕ!

LA BIOSTHETIQUE Paris: 6 празнични сета - ИСКАМЕ ВСИЧКИТЕ!

Бляскави грим сетове за любимите жени!

Студено е и все по-студено ще става, но се задава най-хубавото време от годината - Коледа! Пишем този материал и веднага започва да ухае на канела, мандарини, запалена камина и семеен уют. Магични светлини, приказни звънчета, най-дългоочакваните подаръци и все такива хубавини! Изненадите за любимите жени винаги са затруднявали не само мъжете, но и нас, жените, и по този повод LA BIOSTHÉTIQUE Paris се притичва на помощ. За този празничен сезон VOGUE VISION - МИТКО ДАМОВ и LA BIOSTHÉTIQUE България представят празнични грим сетове, с които да зарадваме всяка обичана жена.

Сетовете са общо шест на брой и почти всеки един от тях позволява избор на цветова гама. И така, нека да започваме, защото времето лети, а празниците чукат на вратата.

 Sparkling Set 1

Първият сет минава през ръцете, миглите и стига чак до устните. Състои се от топ лак с матов завършек, лак с цвят BRILLIANT NAIL, спирала PERFECT VOLUME, молив-червило LIP COLOR и четка за червило. Избираме между два варианта: 

За любителите на на лилавото и нюансите му, препоръчваме BRILLIANT NAIL Matt Top Coat, BRILLIANT NAIL Bright Fuchsia, PERFECT VOLUME Dark Plum, LIP COLOR Plum Berry и ПОДАРЪК четка за червило
А пък на тези, които предпочитат червените нотки, предлагаме BRILLIANT NAIL Matt Top Coat, BRILLIANT NAIL Mahogany, PERFECT VOLUME Burgundy, LIP COLOR Dark Cherry и ПОДАРЪК четка за червило

Коментари: 0

За да коментираш, е необходимо да влезеш в профила си. Ако все още нямаш такъв, използвай линка "Регистрация" по-долу.