Следва

Скинимализъм: най-големият бюти тренд на 2021

Neo Nude, Neoтразим

DEAL OF THE DAY! 

Face преди 3 години

Уни-ка-лен фон дьо тен - свеж, естествен, сияен. Създаден от лабораториите на Armani Beauty, за да комбинира най-доброто от грижата за кожата с най-доброто от грима. NEO NUDE FOUNDATION съчетава изграждащо се покритие с формула, която хидратира през целия ден. Формулата е на водна основа с повече от 50% вода, която се слива с хиалуронова киселина и високо съдържание на глицерин, комбинира изграждащо се покритие и хидратация през целия ден.

Изключителна фина, безтегловна текстура, върховен комфорт и дълготраен резултат. През последните двадесет години водещата философия на марката е да подчертава естествената красота на всеки, а не да я трансформира. Линията NEO NUDE означава съвършенство, което изглежда реално с грим, формулиран за подчертаване на естествената красота.

Красив продукт в красива опаковка за красива кожа. Обичаме и искаме.

More Face

K-Beauty е във възход, но 10-те стъпки останаха в миналото

Face преди 2 седмици

Скин-стриймингът и минималистичната рутина управляваха върховно през последните няколко години. Но, за изненада или не, K-beauty трендът днес е по-популярен от всякога, очевидно е време да променим ежедневния си ритуал за красота. 

Клепачите, лилави, отиват на всеки

Face преди 1 месец

Наситени, но не много, прозирни, но не много, забележителни, но не много. Говорим за лилавите сенки за очи в различните им нюанси, които, противно на това, което си мислите, са удобни за носене, универсални и придават готина нотка на обичайния грим. Благодарение на озаряващия ефект върху погледа, но не само, те са хит на лято 2024.