Следва

We love: пухеното яке на Dior с две лица

2020 BEST LOOKS: Ким Кардашиян, Били Портър и останалите

Best dressed за 2020 са...

All fashion преди 3 години

Как изглежда 2020-та в призмата на модата, стила и класата - това ни интересува днес. Годината не беше особено плодородна откъм събития на Червения килим и поводи за бляскави изяви, но въпреки глобалната пандемия успяхме да се докоснем до някои страхотни звездни визии - малко, но съвършени.

През 2020-та целият моден свят бе белязан от огромни промени, социалният живот на звездите се пренесе главно в Интернет пространството, което тотално промени обичайните ни възприятия за известните личности и стиловите им подходи. Светът на модата се адаптира към всички странни обстоятелства и колкото и да не ни се вярва и до сега, почти всички звездни събития се състояха онлайн без почти никакви компромиси с качеството и фешън настроението. Радваме се, че известните личности, макар и главно от вкъщи, все пак се постараха да направят визиите си запомнящи се и любопитни - каквато е и самата 2020. 

Кои са най-добрите визии за 2020-та, разглеждаме в галерията горе.

More All fashion

И Шарлийн в цвета на сезона, elegantissima

All fashion преди 14 часа

Три дни преди началото на Олимпийските игри в Париж първата двойка на Монако показа на обществеността олимпийските факли от личната колекция на принца на Монако. Шарлийн моментално спечели златния медал за елегантност, облечена в огненочервен копринен гащеризон от Elie Saab.      

Тихият лукс не е за всеки: Loro Piana ще загуби всички, които предпочитат дискретното милионерство

All fashion преди 1 ден

Известна сред хората от „висшeто общество“, политици и милионери, модната къща за дрехи и обувки Loro Piana е изправена пред популярност, която според стилистите може да й изиграе жестока шега. Днес марката, прочута с кашмира си, все повече се превръща в обект на желание за хора, които не са от целевата й аудитория, съобщава Intelligencer.

Тези 21 красавици: чантите на сезона, които си заслужават труда, респективно разхода

All fashion преди 5 дни

За друго може и да се въздържим, но за инвестиция в дизайнерска чанта - не. В точния епицентър на лятото, жаждата за секси лукс се засилва неимоверно, а в момента текат и намаленията...