Следва

We love: пухеното яке на Dior с две лица

2020 BEST LOOKS: Ким Кардашиян, Били Портър и останалите

Best dressed за 2020 са...

All fashion преди 2 години

Как изглежда 2020-та в призмата на модата, стила и класата - това ни интересува днес. Годината не беше особено плодородна откъм събития на Червения килим и поводи за бляскави изяви, но въпреки глобалната пандемия успяхме да се докоснем до някои страхотни звездни визии - малко, но съвършени.

През 2020-та целият моден свят бе белязан от огромни промени, социалният живот на звездите се пренесе главно в Интернет пространството, което тотално промени обичайните ни възприятия за известните личности и стиловите им подходи. Светът на модата се адаптира към всички странни обстоятелства и колкото и да не ни се вярва и до сега, почти всички звездни събития се състояха онлайн без почти никакви компромиси с качеството и фешън настроението. Радваме се, че известните личности, макар и главно от вкъщи, все пак се постараха да направят визиите си запомнящи се и любопитни - каквато е и самата 2020. 

Кои са най-добрите визии за 2020-та, разглеждаме в галерията горе.

More All fashion

Всички носят: огромни кожени бомбъри

All fashion преди 1 седмица

Миналата година кожените блейзъри бяха истински фетиш, елегантното наметнати на елегантните снаги на всички знакови модни дами и господа - от Хейли Бийбър до Адам Сандлър, абсолютно всеки се беше вкопчил в идеята за практичното сако от качествена лицева кожа. Сега обаче, по всичко личи, че дългогодишното царуване на блейзъра отслабва, и имаме нова връхна дреха du jour