Следва

Royal family 2021 edition: чакани бебета и звездни юбилеи в живота на Кралското семейство

Обичта на известните: Джъстин, ти, лошо момче!

Cheesy...

Love преди 3 години

Докато Джъстин Бийбър се готвеше за новогодишното си шоу с T-Mobile, певецът сподели впечатляващо видео от репетициите си в Instagram, а коментарите под него са доста любопитни.

На 27 декември звездата показа кратко видео, на което демонстрира невероятните си певчески умения, изпълнявайки трогателния сингъл "Lonely“. Дори Хейли Бийбър бе сред силно впечатлените от нежния глас на съпруга и мигновено коментира: "Челюстта ми??? На пода." Разбираме я напълно, защото и нашите са там, великолепен е.

Джъстин от своя страна побърза да отговори на Хейли с палав коментар: "Челюста ти е и на други места, нека бъдем честни." Извинете, какво? Тези думи не само ни оставиха леко скандализирани, но и ни погъделичкаха отвътре, когато ги прочетохме. Джъстин, сладур такъв,  изненада ни. Моделът леко се засрами и върна на съпруга си: "OMG, моля, отивай да си лягаш." Милата, можем да си представим колко се е изчервила.

Честно казано, радва ни да виждаме толкова фриволна любов между младите звезди. Джъстин не за първи път споделя отношение към правенето на любов със съпругата си, все пак не е трудно да разгадаем значението зад текста от песента му "Yummy".

Малко нахално, но пък много палаво и секси, така че - we approve. Можем смело да твърдим, че двамата красавци имат доста забавен и интересен брак и така и трябва. И все пак ни е интересно какво мислите вие по въпроса: дали е прекалено да използваме такива откровени намеци в социалните мрежи или точно обратното, хубаво е да говорим свободно за страстта? В анкетата, please! 

Анкета

Коментарът на Джъстин е too good или too much?

More Love