Следва

Катрин Деньов е звездата в пролетната кампания на Saint Laurent

Тази, която обича панталони: 15 архивни снимки на Даян Кийтън по повод ЧРД днес

ЧРД, sweet Lady 

All fashion преди 3 години

Днес, само че преди 75 години, се ражда очарователната Даян Кийтън, момичето на Уди Алън, момичето от "Кръстникът", момичето от Америка, което обича целият свят.

Работата й с Алън се оказва един от най-важните моменти в живота на актрисата. През 1974-та тя изиграва "Ани Хол", режисиран от Уди, междувременно неин интимен партньор, която не само й носи Оскар, Златен глобус и BAFTA, но я превръща в модна икона. 

Стилът й във филма, момчешки и подчертано небрежен, става пътеводна звезда за момичетата по целия свят. Когато дизайнерът на филма Рут Морли дава интервю за Vogue през 1978 година, тя удивено разказва: "Хората ми казват, че всички модерни момичета в Лондон и Париж се обличат като Ани Хол. Това е невероятно, при това трендът е траен". Независимо че от появата на лентата по кината са изминали повече от 40 години, момичето на Даян - Ани Хол, остава все така свежо и с желанието на мига да заприличаш на него. Съвременните жени държат да се усещат комфортно и уверено, без да подчертават излишно сексуалността си. 


Даян Кийтън във филма "Ани Хол"

В реалния живот Даян Кийтън също обожава костюми с панталон, като ги избира и за червения килим, и за всеки ден. Бъркаме в архивите, за да си припомним великолепния начин, по който рожденничката днес умее да носи панталон. ЧРД, Даян, ти наистина го умееш!

 

More All fashion

И Шарлийн в цвета на сезона, elegantissima

All fashion преди 19 часа

Три дни преди началото на Олимпийските игри в Париж първата двойка на Монако показа на обществеността олимпийските факли от личната колекция на принца на Монако. Шарлийн моментално спечели златния медал за елегантност, облечена в огненочервен копринен гащеризон от Elie Saab.      

Тихият лукс не е за всеки: Loro Piana ще загуби всички, които предпочитат дискретното милионерство

All fashion преди 2 дни

Известна сред хората от „висшeто общество“, политици и милионери, модната къща за дрехи и обувки Loro Piana е изправена пред популярност, която според стилистите може да й изиграе жестока шега. Днес марката, прочута с кашмира си, все повече се превръща в обект на желание за хора, които не са от целевата й аудитория, съобщава Intelligencer.

Тези 21 красавици: чантите на сезона, които си заслужават труда, респективно разхода

All fashion преди 5 дни

За друго може и да се въздържим, но за инвестиция в дизайнерска чанта - не. В точния епицентър на лятото, жаждата за секси лукс се засилва неимоверно, а в момента текат и намаленията...