Следва

Разнообразно здравословно меню. Агнешко с нар за вечеря

Тандем - Традиция от поколения

Всички диетолози са единодушни, че когато става въпрос за здравословно хранене, месото не трябва да се пренебрегва...

Food преди 14 години

Всички диетолози са единодушни, че когато става въпрос за здравословно хранене, месото не трябва да се пренебрегва. То е важна и необходима част от здравословното меню, понеже снабдява организма с белтъчини и мазнини. Много важно е да се отбележи, че става въпрос за качествено месо с доказан произход. Лидер на българския пазар в това отношение е марката „Тандем”.

Те не спират да предлагат на потребителите висококачествени месни изделия и деликатеси, като се стремят да задоволяват всички предпочитания на клиентите си. Най-новите кулинарни изкушения на марката са продуктите от серията „Традиция от поколения”. За тях са подбрани традиционни български рецепти, носещи духа на поколения майстори.


Шпековите колбаси „Бургас”, „Търново” и „Сух шпек”, сурово-сушените „Сушеница, „Панагюрска луканка” и „Горнооряховски суджук”, както и продуктите за скара кюфтета, кебапчета, карначета и сурова наденица са създадени за хора, стремящи се към здравословен и енергичен начин на живот.

Опаковките на серията се отличават с бял надпис „Традиция от поколения” и тъмночервена лента със стилизиран мотив от българска народна шевица. Символът кореспондира с отлично с традиционния български вкус на продуктите „Тандем”.
 
Чети още:

Рулца от патладжан с филе „Елена”

Круши със свинско филе, камембер и орехови ядки. Истинско Гурме изживяване
 

More Food