Следва

Наука и магия: Biologique Recherche и ДНК тайната на безупречната кожа

Много ти е хубаво руса, Били Айлиш!

19-годишната носителка на седем статуетки Грами Били Айлиш преди няколко часа изненада своята 78-милионна публика в Instagram с неочаквана промяна в имиджа

Celebrity beauty преди 3 години

Силно изсветлената коса на Били втрещи последователите й в Инстаграм вчера. Селфито на звездата, демонстриращо една светлоруса, добре поддържана коса със средна дължина и фино фотогенично лице с чудни зелени очи, не остави никого равнодушен, по простата причина, че госпожица Айлиш от години се придържа към бюти-избора си вляво горе на снимаката - а именно тъмна коса със зелен корен. 

След като Айлиш се показа така, последва буря от емоции сред феновете й. В коментарите стотици хора отбелязват, че им е трудно, почти невъзможно, да повярват, че тази радикална промяна в образа на звездата е истина. 

"Ощипи ме", написа Били под русата си снимка. 

Мрежата веднага започна с шегите, че на момента се очаква феновете на Billie Eilish по целия свят да започнат ударно да купуват пероксид и светла боя в магазините, за да постигнат максималната възможна прилика с идола си. Певицата публикува в сторита част от супер забавните реакции на последователите й относно трансформацията, например:

"През целия ден бях максимално фокусиран върху бизнеса си, докато не видях Били с нов цвят на косата"; 

"Гледам снимката на Били с нов цвят на косата от 30 минути и си мисля: „По дяволите, колко лесно тази жена ме манипулира“. 

Сега идва ред на въпросителната - с каква цел Били Айлиш реши да промени цвета на косата си. Някои вярват, че звездата се е решила на този ход заради предстоящ видео порект, други - че тя просто е изсветлила косата си, преди да я боядиса в нов, дори по-екзотичен нюанс от преди, а трети са убедени, че звездата най-накрая е решила да остави обичайния образ на андрогинен тийнейджър.

На нас ни харесва Били така, а на вас? 

More Celebrity beauty

Марта Стюарт, 82, и защо лицето й изглежда толкова добре

Celebrity beauty преди 1 седмица

Марта Стюарт е нещо като вечна цел. Защо? Първо, защото винаги изглежда така, сякаш живее най-добрия си живот, независимо дали отпива от коктейл край басейна или хапва хайвер от сребърно блюдо върху величествено украсена маса. Второ, просто погледнете това лице.

Хали Бейли в Малката русалка: всичко за грима, прийоми и марки

Celebrity beauty преди 10 месеца

Ариел от "Малката русалка" е най-известна със своите развяващи се в морето червени коси. Въпреки това се оказва, че гримът на русалката е също толкова важен и емблематичен. Колегите от Vogue разговарят с един от гримьорите на актрисата Хали Бейли и ни разкриват тайните зад грима ѝ в новия филм "Малката русалка"

Beauty Starter: Зендая с перфектните вежди и самонанесения грим

Celebrity beauty преди 10 месеца

Красивата актриса, певица и активист е най-известна с изпълнението си, спечелило "Еми", в хитовия Euphoria и ролята си във франчайза Spider-Man, както и с това, че е звезден посланик на Lancôme от 2019 г. Лицето на аромата Idôle на марката говори с Vogue за емблематичните си вежди, умението да поемаш рискове на червения килим и защо никога не пропуска овлажнителя