Следва

Естер Уилямс, която изобрети водоустойчивата спирала

My BFF: Luna 3 Plus

DEAL OF THE DAY! 

Face преди 3 години

Luna 3 Plus ни е приятелка. Дори толкова близка, че е последното нещо, което виждаме вечер и едно от първите (да, още преди кафето) - сутрин. Тя е симпатичното устройство, което лицето ни обича и което помага ние да обичаме лицето си. Творението на Foreo, шведският топ бюти бранд, е най-интелигентното от всички почистващи устройства, посредством което се подлагаме на термопочистване, тонизиране с микроток и стягащ анти-ейдж масаж. Бихме заменили Luna само за почивка на плажа в момента, но не сме съвсем сигурни...

Красотата в ръцете ни, а именно най-новата Luna 3 Plus, е пример за философията, че можем всичко сами, у дома, и за няколко минути, като "всичко" означава сияйна, красива, чиста и щастлива кожа. Тя може:

✓ Нежно термично почистване при перфектната температура за нашата кожа.
✓ Затоплянето отваря порите и по този начин позволява по-добро почистване на мръсотията и излишното омазняване.
✓ T-звуковите пулсации с 16 различни нова на интензитет премахват замърсяването и в същото време позволяват по-ефективно усвояване на любимия ви продукт за лице.
✓ Дълбоко почистване за сияйна кожа.

Идва в два очарователно нежни цвята: лавандулово и перлено розово, препоръчителната й цена, макар тя да е безценна, е 488 лв, налична ТУК.

More Face