Следва

Какво знаем дотук за "Моят полицай" с Хари Стайлс в главната роля

News Екстаз: Едни пишат детски книжки, други се развеждат, Vetements става VTMNTS и още

Истински важното от миналата седмица е ТУК, а относно тази:  

Events преди 2 години

Chanel Resort 2022

Черно-бяла, много класическа и премерено смела колекция. Четете още: Всички ансамбли от Круиз колекцията 2022 на Chanel

Меган списва детска книжка, вдъхновена от Хари и Арчи

Книгата е озаглавена "The Bench“, "трогателно отразява развиващите се и разширяващи се отношения между бащи и синове и ни напомня за многото начини, по които любовта може да се оформи и изрази в съвременното семейство“, казва Меган. Премиерата е на 8 юни. 

Бил и Мелинда Гейтс се развеждат

След 27 години брак и три деца, Бил и Мелинда Гейтс обявиха, че се развеждат, разбрахме от Twitter профила на Гейтс преди два дни. Съобщението казва, че двойката не вижда начин да остане в брака си, но ще продължи съвместната работа за едноименната си фондация, която е една от най-големите благотворителни организации в света.

Втори сезон на "Емили в Париж" in the making

Многото критика, недоволства и обвинения не плашат Netflix. Лили Колинс сподели клип, в който е много развълнувана на снимачната площадка в Париж. Напомняме кое вълнува нас ТУК.

Колаборацията Miu Miu и Levi's

Става дума за винтидж и преизползван деним и магически детайли директно от Миуча Прада. Колекцията е озаглавена Upcycled by Miu Miu x Levi’s и включва мъжки дънки от 501, хитът на 80-те и 90-те години, trucker якета, превърнати в шармантни дрехи с детайли като диамантена бродерия, кристали и перли, вариращи на цена между $980 и $5800, върху телата на Ема Корин, Лила Мос и други красиви хора. 

В духа на миналоседмичния new album бум - добавяме и J Cole

Знаем две неща: направата на този албум, The Offseason, има години зад себе си, а корицата е вече сред любимите на всеки ball фен. До две седмици ще го чуем. 

Най-готиният принт за лятото е шахматният

Можем отново с чувство за стил да носим шахматните Vans, хита на 2013-та, и то съчетани с всичко от пролетно-лятната колекция на LV, включително от мъжката секция. Трендът е хитов. 

Stussy с нова пролетна капсулна колекция

И в духа на какво мъжко можем този сезон, добавяме в списъка капсулната колекция на Stussy, защото е готин patchwork-ът, защото брандът e олицетворение на американската сърф-скейт-хипхоп куптура и всичко въобще е много чаровно. Можем, за жалост или за радост, да я имаме само ако мръднем в много скорошен момент до Щатите... 

Vetements става VTMNTS

Демна е категорична, че името на бранда трябва да се смени. Подобна радикална промяна като ново име ще падне директно върху марката или ще бъде обособен съб-лейбъл. Предполага се, че причината е, освен търсенето на динамика и промяна, избягването на фалшифициране, но очакваме и всякакви други предпоставки... 

 

More Events

Изложбите в София: светско монументално изкуство или 125 години от рождението на Дечко Узунов

Events преди 3 седмици

Дечко Узунов и днес продължава да привлича вниманието на изследователите с многобройните си творчески проявления. Освен в областта на изящното изкуство той се изявява и в монументалното. Разработва редица проекти в различни направления, вкл. стенописи, мозайки и витражи.