Следва

Стилът на Алойз Ейбрам, 75-годишният Hypebeast, е много по-добър от стила ти!

Контрастите на Balenciaga: Джъстин Бийбър в необичайна компания за новата кампания

"+ и - = Balenciaga," обясняваме надолу

All fashion преди 2 години

Миналия месец Джъстин и Хейли бяха във Франция по повод Националния ден на музиката, същевременно се отдадоха на романтични вечери и разходки в Париж, които запомнихме с главозамайващ стил - достоен за благородна завист и ръкостискания с президента Емануел Макрон (Четете още: Lunchtime Shopping: 6 фита, вдъхновени от Хейли и Джъстин Бийбър при Макрон). Оказва се обаче, че екскурзията на секси момчето не е била само заради кроасаните, романтиката и музиката в Града на любовта. Присъствието на двойката в точно този град, освен за удоволствие, явно е било и по работа, тъй като Джъстин току-що бе обявен за лицето на новата рекламна кампания на Balenciaga с тази снимка в Instagram. Запечатан от фотографа Кати Гренан, той позира небрежно пред обикновена гаражна врата в необикновен аутфит - кожен бомбър, бяла класическа тениска, стилизирани широки панталони и маратонки, които го трансформират в стилно babe à la Francais.


Петъчна доза секс: 50 кадъра JB, baby


В кампанията също виждаме и Изабел Юпер, което не изненадва - френската актриса се появи на Фестивала в Кан с рокля на бранда за премиерата на филма "Everything Went Fine,” семпъл черен тоалет и сатенени чизми, които обвиват елегантния й силует от-до в Balenciaga. А-симетричен тренч с типичните за Balenciaga детайли като по-дълги от нужното ръкави пък са изборът за Нея в новата кампания.


Това са те! 14-те най-красиви тоалета от току-що приключилия Фестивал в Кан



Изабел Юпер в Balenciaga на Филмовия фестивал в Кан, 2021

Присъствието на Бийбър и Юпер в света на Balenciaga е звездна комбинация, която демонстрира гениалните модни умения на Къщата за конструкция на цялостна визия. Името на Джъстин до това на Изабел Юпер звучи някак... чуждо и странно, но, когато става въпрос за работата на Демна Гвасалия, контрастът определено е на почит и погледнато отново, Бийбър и Юпер придобиват перфектен смисъл заедно. В кампанията скъпарският hypebeast вкус на младата звезда се сблъсква със стила на елегантната актриса, която е символ на френските изтънчени класики - алхимията и изкуството на Демна се случват и противоположностите се привличат. Колкото до обединяващия фактор: дрехите на дуото са от една и съща марка и макар това да е единственото общо, то е напълно достатъчно. Странно, но крайно подходящо случване в луксозния рай, който Balenciaga предлага по единствен и неповторим начин.

More All fashion

Аксесоарен флирт: тези 9 модела

All fashion преди 2 дни

И нека сезонът на слънчевите очила, освен да започне, да приеме точно определени форми и окраски: сърца, цветя, животински щампи. Най-добрите модели на Лято 24 следват, като гарантираме, че ще издигнат на друго ниво всяка визия, дори и най-семплата.