Това са те! 14-те най-красиви тоалета от току-що приключилия Фестивал в Кан

Това са те! 14-те най-красиви тоалета от току-що приключилия Фестивал в Кан

Тържество на елегантността 

 


Списъкът на победителите в Кан 2021: Кой какво спечели


Бела Хадид в Schiaparelli Haute Couture

Бела е много опитна в появите си в Кан, както и на големи светски събития по принцип, при това отлично знае как да направи неустоимо впечатление. След появата си във винтижд Jean Paul Gaultier в деня на окриването на феста, изглеждаше, че моментъ няма как да се надгради. Но не. Само след няколко дни моделът надскочи себе си, пристигайки на премиерата на филма "Три етажа" на Нани Морети в тоалет от току-що показаната пред публика колекция висша мода от италианската марка Schiaparelli. По идеята на Даниел Роузбъри, откритите гърди на красавицата са прикрити от златно колие, имитиращо бронхиалното дърво. Отчитайки, че коронавирусът беше страшно тежък за дихателните ни системи, не е трудно да разпознаем метафората.


Всичко за филма "Три етажа" и кой какво облече на премиерата му в Кан


Марион Котияр в Chanel Haute Couture

Любопитното в случая с прекрасната французойка е, че от посланик на една френска модна къща, тя изведнъж и без обяснения се превърна в посланик на друга френска модна къща, като съответно двете марки са в луда надпревара една с друга. Става дума за Chanel и Dior, разбира се, като отчитаме в секундата, че подобно неплавно преминаване от единия в другия, строго конкуретнти лагери, си е изпитание за имижджа и спокойствието на всяка звезда. В случая с госпожа Котияр, "годежът" с Chanel очевидно е успешен, като предвиждаме тепърва да се развива възходящо. Пример от тези дни - появата на Марион в Chanel на церемонията по откриването на Фестивала (която съвпадна с премиерата на "Анет" на Леос Каракс, в който звездата играе главната роля). Френската красавица изглежда зашеметяващо и блестящо (последното във всеки смисъл), като загатна за една от основните тенденции във Фестивалната мода тази година - блясък и "рускалски" силует. Факт е, че към финала на събитието, подобни русалка-рокли вече наброяваха десетки по червения килим. 

Спайк Лий в Louis Vuitton

Ако дамските модни интерпретации на марката Louis Vuitton тази година бяха достатъчно трудни за приемане (пример - нашата Мария Бакалова), то в мъжкия раздел на предложенията им за сезона определено се долавя свеж и печеливш полъх. Доказателството четем в достатъчно убедителния на червения килим Спайк Лий - посланик на бранда и председател на журито. На Спайк му стоят блестящо всякакви ярки тонове, особено много ярко червено, пембе и прочие огнено-ягодови идеи. В случая с костюма му в цвят hot pink, съставен от двуредно сако и отлично скроен панталон, и комбиниран с чифт къстъм "джорданки" (на единия чепик е изобразен самият Спайк, на другия - героят му от She's Gotta Have It, Марс Блекмън), нещата буквално "заспиват", т.е. нито взимаме нещо, нито добавяме. 

Катринел Марлон в Iris van Herpen

Коментари: 0

За да коментираш, е необходимо да влезеш в профила си. Ако все още нямаш такъв, използвай линка "Регистрация" по-долу.