Следва

Доли Партън пише роман, ето какво знаем за "Run, Rose, Run"

"Поничковата диета" на Том Форд или как 59 изглеждат като 20

Тенденциите идват и си отиват, но за легендарния дизайнер поничките винаги са на мода, публикуваме думите и разказа на Том Форд, които аха! да ни убедят, че е тестото, захарта и млякото са окей, макар да сме сигурни в точно обратното... 

Celebrities преди 2 години

"Никога не съм докосвал поничка, която да не ми харесва. Ям поне три на ден. Всъщност смятам поничките за отделна хранителна група и ако само видя донът, трябва да го изям. Просто не мога да се сдържа. Приятелите често ме питат как все още тежа толкова, колкото в от края на 20-те си години, убеден съм, че това е заради диетата с понички."


И известните в плен на сладкото и глутена или какво яде Awkwafina in a day


"Един от най-хубавите спомени от детството ми е от ритуал, който имахме с баща ми всяка неделя сутрин - качахме се в колата много рано през деня, когато слънцето изгряваше, и пътувахме до малък магазин, който продаваше само топли домашни понички от 6 до 10 сутринта. Купувахме дузина с желанието да ги занесем у дома на майка ми и сестра ми, които все още спяха, но, разбира се, докато пристигнем, поне половината бяха изядени. Това се случваше всяка неделя, докато бях на около 13, когато вече ми се спеше до късно, както на всеки тийнейджър."

"Поничките връщат спомени от детството ми и затова може би ги обичам толкова. Те са щастлива храна за мен - трудно е да си представия, че нещо на света не е наред, когато имам поничка в ръка. Облекчават стреса, спират главоболието, снабдяват с енергия и са, що се отнася до мен, най-добрият антидепресант на пазара. Предпочитам класическите понички, които не са прекалено наситени със захарни кремове и пръчици; и мразя солените понички с бекон, който изобщо е измислил това противоречие със свещените закони на поничката! Вече няколко години съм веган, но си позволявам малко свобода, що се отнася до понички, винаги имам в себе си - за аварийни ситуации... "

След този монолог за поничките имаме да направим само две неща: първото да ви пожелаем някой да ви обича толкова, колкото Том Форд обича тях, второто - сещате се...

More Celebrities

Бианка Ченсори облечена, първа поява след нападението в Дисниленд

Celebrities преди 1 ден

Кание Уест и Бианка Ченсори направиха първата си публична поява след нападението над Бианка в Дисниленд. Двойката беше забелязана в Лос Анджелис в необичаен за тях вид: първо, Бианка е в солидно облекло, ако изключим къси велосипедни шорти, второ, Кание, отговарящ на образа на жена си, е в светли дрехи, въпреки че обикновено носи черно.