Следва

Седмичен ХОРОСКОП - 23.08 - 29.08

Astro in Love: Двата сърцеразбивача на зодиака и едничкият, който се влюбва завинаги

Астро ориентир, който ще ви спести много любовни главоболия, пак заповядайте :)  

Astro преди 2 години

Връзките са упорита работа. И докато някои двойки правят всичко възможно да са заедно завинаги и на всяка цена - ходят на консултации, планират пищни срещи и се опитват да задоволят всички нужди на партньора си - други са повече от щастливи да прекъсват връзките си, да изтупат ръце и да продължат живота си. Това може да има нещо общо с техния Слънчев знак, така че казваме директно кои са двете зодии, абсолютните сърцеразбивачи на зодиака, и едничката, която обича да бъде вечно влюбена, респективно: 

Дева (23 август - 22 септември)

Този земен знак може да бъде прекалено откровен и нахален, но хей, ние ги обичаме точно заради тяхната честност, нали? Ако изразяват презрението си към вашето закъснение или към факта, че оставяте дрехите си до коша за пране, а не вътре в него, не очаквайте от тях да повторят молбата си още 100 пъти след първото предупреждение. Тези върховни перфекционисти и спретнати маниаци очакват адекватна реакция незабавно или най-малкото впечатлението, че се опитвате да се справяте по-добре отпреди. След като решат, че връзката приключва, няма да има дълъг, продължителен процес на раздяла и определено няма да правят сцени с цел да намалят емоционалните ви травми. Няма да има "не си ти, виновен съм аз", за да направят удара по-малко болезнен. Те ще ви дадат своите обмислени причини за раздялата (които вероятно са написани някъде в обширния им списък с плюсове и минуси), така че няма да се чудите дълго защо са решили да сложат край. Разбира се, Девите обичат предизвикателството, но придържането към връзка, която вече не работи, просто не е техният стил. Девите продължават напред.


Земните знаци EXPLAINED: Телец, Дева, Козирог


Везни (23 септември - 21 октомври)

Тези пламенни хора, отдадени на удоволствията, в крайна сметка разбиват сърца не непременно с това, което правят, а с това, което не правят. Те удължават раздялата от страх да не създадат драма и да си признаят, че вече не ви искат. В крайна сметка те са кралиците, които се опитват да накарат всички останали да ги харесат. Везните непрекъснато се опитват да създадат баланс и да се уверят, че всички са щастливи, така че идеята да влезем в спор по проблем, който ги тормози, не е особено привлекателна. Тези въздушни знаци ще предпочетат да се дистанцират от ситуацията и да направят така, че другият човек да скъса с тях. Очаквайте смс-и без отговор, по-кратки разговори във Facetime през нощта (но през това време ще бъдат в Instagram, харесвайки чужди снимки), анулиране на вечери в последната минута и последващи плоски оправдания, само и само за да се предотврати конфронтация.


Въздушните знаци EXPLAINED: Близнаци, Везни, Водолей


Лъв (23 юли - 22 август)

Като единствения знак, който наистина обича да е влюбен, гордият Лъв има постоянната нужда някой да му казва колко е страхотен. Кой е по-подходящ за целта от влюбен в тях човек? Те не биха харесали нищо повече от това да ви приготвят изискана традиционна вечеря, за да направите комплимент на техните кулинарни умения; Лъвът ще ви отведе на бляскава екскурзия, за да се възхитите каква светска душа е той. Както казва Габриел Гарсия Маркес "Обичам те не заради това, което си ти, а заради това, което съм аз, когато съм с теб".  Но не всичко, които правят, е продиктувано от суетата. Известно е, че тези огнени знаци (управлявани от Слънцето) са топли, мили и щедри, така че те ще искат да имате най-доброто от най-доброто просто за да сте щастливи... 


Огнените знаци EXPLAINED: Овен, Лъв, Стрелец


 

More Astro