Следва

Защо имаме пигментни петна и как да ги нямаме...

"Жените сме уморени от очаквания": Анди Макдауъл за сивата коса и остаряването

Благодатта на остаряването.  

Celebrity beauty преди 2 години

От изминалата пандемия извадихме някои много добри изводи. Живей днес, радвай се на всеки ден, пижамите и анцузите изобщо оне са само за вкъщи, ако са интерпретирани правилно, ако искаш да усетиш вкуса на нещо по-добре, спри да го приемаш за известно време, и още, и още... Като например, нищо няма да стане, ако пропуснеш два месеца във фризьорския салон. Даже наприотев, може да ги хрумне гениална идея, например да харесаш полеляващите си коси и да решиш да ги покажеш на целия свят.

В Gucci и Tiffany & Co

Точно така се случва с брилянтната актриса и великолепна жена Анди Макдауъл - голяма звезда, която с отличен успех променя и надгражда стандартите за хубост, възприети от обществото, правейки това с личния си пример. По време на пандемията, 63-годишната актриса решава да спре с боядисването на косата и остава каквото е - посивяла и изключително готина. 

В Valentino

Голямата холивудска звезда се появи в сесия за „The Zoe Report“, а в интервюто казва: „От години исках да направя това. После дойде Ковид, аз започнах да съзерцавам прорасналите си корени и изведнъж реших, че те всъщност ми отиват“.

В Off-White и Tiffany & Co

Анди демонстрира промяната с гордо вдигната глава на Фестивала в Кан през юли тази година, след което получи комплиментите и признанието на десетки хиляди жени от целия свят. 

„Страхувах се, че хората ще се окажат злобни. Аз чета всички коментари“, споделя Анди.  

За нейна изненада, реакциите са невероятни. Армия от жени застават зад нея, решени да я подкрепят в тезата, че остаряването не може да е повод за срам.„Мисля, че жените са уморени от идеята, че не им е позволено да остаряват. Сякаш остарявайки, ти не можеш да продължиш да си хубав. Мъжете също стареят и ние продължаваме да ги обичаме. Искам да бъда като мъж. Без да искам да звуча арогантно, страшно харесвам косата си когато се погледна в огледалото. Много е хубава“, разказва актрисата. 

Prada

Анди разкрива, че първия път, когато е била интервюирана за остаряването и красотата на 40-годишна възраст.

„Беше злобно и грозно. Една жена ме попита: "Какво е чувството да остарееш и да изгубиш красотата си?" Аз не гледам на красотата по този начин. Аз харесвам остаряването. Чувствам се удобно с възрастта. Това не е от нещата, които предизвикват стрес у мен". 

More Celebrity beauty

Марта Стюарт, 82, и защо лицето й изглежда толкова добре

Celebrity beauty преди 3 седмици

Марта Стюарт е нещо като вечна цел. Защо? Първо, защото винаги изглежда така, сякаш живее най-добрия си живот, независимо дали отпива от коктейл край басейна или хапва хайвер от сребърно блюдо върху величествено украсена маса. Второ, просто погледнете това лице.

Хали Бейли в Малката русалка: всичко за грима, прийоми и марки

Celebrity beauty преди 10 месеца

Ариел от "Малката русалка" е най-известна със своите развяващи се в морето червени коси. Въпреки това се оказва, че гримът на русалката е също толкова важен и емблематичен. Колегите от Vogue разговарят с един от гримьорите на актрисата Хали Бейли и ни разкриват тайните зад грима ѝ в новия филм "Малката русалка"

Beauty Starter: Зендая с перфектните вежди и самонанесения грим

Celebrity beauty преди 11 месеца

Красивата актриса, певица и активист е най-известна с изпълнението си, спечелило "Еми", в хитовия Euphoria и ролята си във франчайза Spider-Man, както и с това, че е звезден посланик на Lancôme от 2019 г. Лицето на аромата Idôle на марката говори с Vogue за емблематичните си вежди, умението да поемаш рискове на червения килим и защо никога не пропуска овлажнителя