The Row, Pre-Fall 2022

The Row, Pre-Fall 2022

По-рано днес разказахме, че power suit е тоалет, извънредно важен в гардероба на всяка готина жена - особено през 80-те и 90-те, с кратка пауза през 00-те и отново днес - на прага на 2022-ра. Точно по темата костюм интерпретират двeте близначки - креативни дизайнерки на собствената си марка The Row - Ашли и Мери Кейт Олсън

Изключително скъпа, откровено луксозна, напредничава, екологична и със свойството да надскача сезоните, марката е специализирана в страхотно качествени дрехи и аксесоари, подчинени на философията "купи веднъж - носи винаги".

За новия сезон, и конкретно за междинния сезон между лятото и есента на 2022-ра, The Row предлагат шантави, но интригуващи решения по темата "базисен гардероб" и в частност костюма - сакото е облечено с гърба отпред, реверите обрамчват лопатките, а копчето се пристяга на талията отзад. В колекцията влизат въздушни рокли с драперии на раменете и кръста, панталони с подчертано висока талия, издължени ризи и плащове във всякакви варианти. За разлика от обикновено, силуетите на The Row този път са забележимо по-вталени. Освен това марката, огромен фен на черното, тъмносиньото, сивото и кафявото, активно използва тук ярки цветове: лазурно синьо, малина, лавандулово лилаво и пр., наред с, май за пръв път при тях, разноцветни принтове на тениските. В линията аксесоари влизат чанти-колани с отделение за слушалките, хобо чанти от текстил, лаконични клъчове и кръстосани чанти на шията.

 

Коментари: 1

M
milena.uzunova (2021/10/19 / 13:53)
Моля Ви да редактирате статиите си преди публикация. Има ужасно много грешки, които ме отказаха да я дочета. Прави лошо впечатление и определено не е професионално.

За да коментираш, е необходимо да влезеш в профила си. Ако все още нямаш такъв, използвай линка "Регистрация" по-долу.

Още от ViewSofia