Следва

Dune: Вселената, костюмите, историята, изкуството!

Valentino, Resort 2022

Комфорт на високи токчета 

Runway преди 2 години

Парижки кафенета се въртят в съзнанието на Пиерпаоло Пичоли в последно време... Ревюто, което виждате в галерията горе, се случва по следния начин: парижани пият кафе със сметана, ядат кроасани и макарони и междувременно се наслаждават на en plein air преживяване в октомврийски следобед - моделите на Valenino хвърчат пред тях в творения от Resort колекцията на бранда за догодина. "Искам да придам живот и чувство за реалистичност на Valentino," казва 54-годишният дизайнер. "Красотата днес означава разнообразие и инклузивност," е мотивът на Пиерпаоло да направи толкова млада, раздвижена и дръзка колекция, издържана в супер ярки цветове, абстрактни кройки, графичност и все пак комфорт.

Ако искате пера, костюм с лилави цветчета, червен чорапогащник, нещо в цикламено, рошаво худи, цветно токче или на кафе в Париж, искате Valentino...

More Runway

Седмица на модата в Милано Есен/Зима 2024: надеждата, от която се нуждаем, се казва Prada

Runway преди 1 час

Дуализмът е дума (и действие), която може да опише не само днешната колекция, но и цялото съвместно творчество на Миуча Прада и Раф Симънс (вижте още: Седмица на мъжката мода в Милано: Prada Fall 2024).

Седмица на модата в Милано Есен/Зима 2024: съблазънта на Dolce & Gabbana

Runway преди 2 часа

С повече марки откогато и да било в разгара на Седмицата на модата в Милано, определено е по-добре да сте Доменико Долче и Стефано Габана, които нямат никаква нужда от представяне. С почти 40 години опит, те не просто знаят кои са и какво представляват, но са и наистина добри в това да го покажат. Да, дуото е работило достатъчно дълго, за да имат увереността да покажат най-ранните си ретро дизайни отново. И това да звучи добре.