Следва

Новият сингъл на ABBA вече е тук!

Gucci means blood: ето го трейлър #2 на House of Gucci!

Първият трейлър излезе в самия край на юли, сега е ред на втория. Гледаме и установяваме отново, че House of Gucci ще е титаничен спектакъл, че Ридли Скот твърде вероятно надскача дори самия себе си във филма, и че Лейди Гага, Адам Драйвър, Джаред Лето, Салма Хайек, Ал Пачино и останалите са перфектните хора за тази толкова сложна и едновременно ефектна кино сага по напълно действителен случай  

 

 

Movies & TV преди 2 години

Филмът, чиято премиера е насрочена за 24 ноември, разказва историята на семейство Гучи, и конкретно на Маурицио, внук на основателя на модната къща, и съпругата му Патриция Реджани. Двойката е женена от 12 години и има две дъщери. Маурицио обаче се заплесва по друга жена. Няколко години след развода Патриция поръчва убийството на бившия си съпруг. Причината не е толкова лична, колкото финансова - модната къща претърпява огромни загуби и в резултат Маурицио решава да я продаде. 

Беше тотален провал. Бях бясна, но не можех да направя нищо. Той не трябваше да ми причинява това, споделя по време на делото Черната вдовица, както е наричана Реджани в Италия (четете още: Съпругата на Gucci и наемният убиец, най-мрачната история в света на модата). 

Патриция е осъдена на 29 години затвор, но е освободена предсрочно за добро поведение преди пет години.

Лейди Гага, която играе Реджани, разказва, че е усъвършенствала италианския си акцент за шест месеца (певицата има италиански корени), след което го упражнява на снимачната площадка в продължение на още шест месеца.

Исках Патриция в моето изпълнение да бъде истински човек, а не карикатура, споделя тя.

 

More Movies & TV