Следва

#ViewSofiaXMASGiveaway DAY 17

Уличният стил на звездите: Чарлийз Терон на пазар

Остава по-малко от седмица до Коледа и звездите атакуват универсалните магазини с пълна сила, заедно с "простосмъртните" - онзи ден папараците заснеха 46-годишната Чарлийз Терон, докато пазарува в Лос Анджелис

 

Celebrities преди 2 години

За случая, актрисата е избрала тъмно палто над обикновена черна тениска с кръгло деколте, вталени сини дънки и черни кожени ботуши с висок ток. Въпреки факта, че на снимките лицето на звездата е частично скрито от маска и периферията на бежова шапка федора, не е трудно да разпознаем красивата Чарлийз (четете още: Ваканцията на известните: Чарлийз Терон и двете деца в Гърция).

От луксозен универсален магазин в Бевърли Хилс майката на две деца излиза с три пакета, които веднага подава на асистент - може би сред покупките са коледните подаръци за децата на актрисата, 10-годишния Джаксън и 6-годишната Аугуста (Джаксън биологично е момче, но се идентифицира като момиче, припомняме, с което мама Чарлийз няма абсолютно никакъв проблем). 

More Celebrities

Time 100 в гости: Ума Търман, Кайли Миноуг, Дуа Липа и другите

Celebrities преди 3 дни

Гала вечерята, посветена на класацията на списание Time за 100-те най-влиятелни личности в света, се състоя снощи в Ню Йорк. На събитието присъстваха десетки звезди, а сред най-елегантните нареждаме Ума Търман, Кайли Миноуг, Дуа Липа (и гаджето й Калъм Търнър), Били Портър, Мая Рудолф и др.