Следва

Седмичен ХОРОСКОП - 14.11 - 20.11

Сватбата на Тръмп: Тифани се омъжи за арабски милионер

Най-малката дъщеря на Доналд Тръмп Тифани се омъжи за ливанско-американския предприемач Майкъл Булос, чието състояние надхвърля 20 милиона долара, освен че е хубав

Celebrities преди 1 година

Сватбата се състоя в имението на бившия американски президент във Флорида в присъствието на точно 500 гости. Може би числото на пристигналите на тържеството е малко по-малко, предвид силната буря, която бушува във Флорида от няколко дни.


Марла Мейпълс, Майкъл Булос, Тифани Тръмп и Доналд Тръмп


Тифани Тръмп с баща си, сестра Иванка, братята Доналд, Ерик и Барън

Булката мина по пътеката в рокля на ливанския дизайнер Ели Сааб, който беше отговорен и за тоалетите на най-близките й роднини, мама Марла Мейпълс и полусестрата Иванка Тръмп (четете още: Ms. Trump: колко "струва" всяка от съпругите и дъщерите на Доналд).


Иванка Тръмп със съпруга си Джаред Кушнър и трите им деца


Ерик Тръмп със съпругата си Лара и децата им


Сватбената репетиция на Тифани Тръмп


Сватбената репетиция на Тифани Тръмп

Тифани и Майкъл се запознават през 2018 г. в лондонски клуб, собственост на Линдзи Лоън, и скоро стават двойка. Булос предложи брак на любимата си на моравата на Белия дом през януари 2021 г. (четете още: Другата дъщеря на Тръмп: Коя е Тифани?)


Тифани Тръмп и Майкъл Булос

Тифани е единствената дъщеря от брака на Тръмп с актрисата Марла Мейпълс. Тя е полусестра на Доналд Тръмп-младши, Иванка и Ерик, чиято майка е наскоро починалата Ивана Тръмп, и Барън, общият син на Доналд и Мелания Тръмп

More Celebrities

Скарлет Йохансон и бялата рокля със сребърен кант

Celebrities преди 10 часа

Годишната вечеря на Асоциацията на кореспондентите в Белия дом се състоя на 27 април в хотел "Вашингтон Хилтън". Освен видни журналисти и политици, събитието събра и много американски филмови и телевизионни звезди, сред които Скарлет Йохансон и съпругът й Колин Йост.  

Time 100 в гости: Ума Търман, Кайли Миноуг, Дуа Липа и другите

Celebrities преди 4 дни

Гала вечерята, посветена на класацията на списание Time за 100-те най-влиятелни личности в света, се състоя снощи в Ню Йорк. На събитието присъстваха десетки звезди, а сред най-елегантните нареждаме Ума Търман, Кайли Миноуг, Дуа Липа (и гаджето й Калъм Търнър), Били Портър, Мая Рудолф и др.