Следва

Почина Жан-Люк Годар, романтичен, радикален и гениален

Много хубавата дреха на Аманда Сейфрид на Emmys 2022

Аманда Сейфрид и Томас Садоски са идеалната двойка

 

Celebrities преди 1 година

36-годишната актриса стана носителка на Еми. Аманда бе номинирана за Най-добра актриса в минисериал за работата си в The Dropout. На церемонията по награждаването звездата каза, че днес в искрящо розовата си рокля се чувства като „русалка“.

Изящната рокля е подписана от Armani Privé и без презрамки, изцяло бродирана с кристали и украсена с прозрачна мрежа по деколтето.

Стилистите са прибрали косата на актрисата на кок, а към роклята са прибавени дискретни диамантени обеци и гривна (четете още: Зендая в шик червено на афтърпартито на Emmys 2022).

В тържествената вечер звездата бе придружена от съпруга си Томас Садоски. 46-годишният американски актьор, най-известен с ролята си в ситкома "Живот в детайли", носи тъмносин смокинг Emporio Armani с яка с едно копче, бяла риза и папийонка. Ако искаме да си представим как изглежда една наистина класна в стилово и артистично отношение двойка, ето я. Чудесни! 

More from View Sofia

Чарлз и Камила, от утре короновани крал и кралицa: една историческа любов в снимки

Celebrities преди 11 месеца

Тези тридесет кадъра илюстрират невероятно нежната връзка между Чарлз и Камила, които утре ще бъдат официално короновани като новите крал и кралица на Великобритания. Двамата са толкова влюбени днес, колкото и преди почти 50 години, когато се виждат за първи път. Те не свенят да се ухажват, да се смеят, да си погаждат номерца и да се целуват пред камерите  

Силвио Берлускони се ожени "принципно" за новата си любов, 53 години по-млада от него

Celebrities преди 2 години

Бившият италиански премиер Силвио Берлускони и неговата любима Марта Фашина проведоха сватбена церемония в историческото имение на политика, наречено Вила Гернето, в град Лесмо, близо до Милано  

More Celebrities