Следва

Ким Кардашян е новото лице на Balenciaga

Ангелите на Victoria's Secret Джасмин Тукс и Жозефин Скривер пуснаха своя марка

Казва се Joja и е рожба на две от най-красивите жени на света - моделите на Victoria's Secret Джасмин Тукс и Жозефин Скривер. Ще предлага изцяло спортни облекла, а името й идва от лайфстайл портала за здравословен начин на живот и мода, който двете момичета водят от 2016 г.

 

All fashion преди 2 години

Според WWD дебютната колекция на Джоджа включва 28 артикула. Сред тях са топове, клинове и комплекти с различен дизайн в базови нюанси. Джасмин и Джозефин, или Жасмин и Жозефин, според различните произнасяния на двете имена, вярват, че избраната цветова схема улеснява комбинирането на дрехите една с друга (четете още: Булката-бонбон: Джасмин Тукс и роклята й Zuhair Murad).

Ние сме като сестри и това е много ценно. Чувстваме се като част от едно цяло. Другарството, което идва от тази близост, когато например ходите с приятелката си на тренировка, е допълнителна мотивация. Искахме да предадем това усещане на хората чрез нашите дрехи”, казаха по повод пускането на бранда основателките му. 

Артикулите в новата колекция са представени в широка гама от размери - от XS до 2XL. Цената им варира от 64 до 104 долара.  

More All fashion