Следва

Спортистите сменят инфлуенсърите, прекрасната тенденция е в пълен ход

Супер рядка и сакрална дата: 22.02.2022 и всичко, което можем да допуснем

Тази година февруари е богат на красиви дати. 22 февруари 2022 г. е една от тях. Магическата комбинация от шест двойки е изключително значима, да видим какво ни чака... 

 

Astro преди 2 години

Според нумерологията

В нумерологията има различни методи за изчисление, но най-верният или поне най-използван, е методът 22 Arcana, който позволява да правим задълбочени и информативни изчисления по темата за взаимоотношения, финанси, програми и дестинации. Често прогнозите в нумерологията са много индивидуални и се основават на рождения ден и питане на конкретен човек. Много рядко се прави универсално изчисление, което би имало значение за всички нас накуп. Въпреки това, има изключения от всяко правило и уникалната комбинация от числа на 22.02.2022 г. е ясен пример за това. Този ден е наистина интересен, така че, ако го изживеете според енергията на числото 22, можете да отворите нови възможности за себе си.

via GIPHY


Какво вещае личното ви число за ЧНГ: нумерологична прогноза 2022


Какво означава "22"?

Това число обозначава енергиите на общуването, безусловната любов и свободата. На този ден е много важно да приемате хората такива, каквито са - без осъждане, придирчивост или агресия. По същия начин трябва да се отнасяте към себе си - по-меко и снизходително: не се ограничавайте в никакви граници и не бързайте да се осъждате. В този ден могат да възникнат ситуации, свързани със защита на мнението и границите ви. Може да се наложи да откажете на някого нещо, за което настоятелно ви молят. Възможни са разговори относно бъдещите ви позиции, включително и финансови, на работното място, преговорите за пари са фокусни в този ден. Най-важното нещо е да се вслушате в нуждите си и да не се отказвате от тях поради страх да не бъдете неразбрани или отхвърлени.

Как е най-добре да прекарате деня 22 февруари 2022 г

Денят е благоприятен за провеждане на преговори и конференции, за обсъждане на мащабни проекти. Чудесен ден е за формализиране и подписване на важни договори и документи.

От финансова гледна точка, на 22 февруари 2022 г. е добре да се включите в благотворителна кауза, да инвестирате пари в проект, да помогнете на околните финансово за техните замисли и начинания или да вложите в собствения си бизнес - такъв тип вложения ще ви донесат сериозни бонуси. Обратното - моментът е крайно неблагоприятен за теглене на заем, въздръжте се от подобен импулс, като съветът е с характер на задължителност. 

В този ден е важно да обърнете внимание на това как общувате с хората, как се отнасяте към себе си и какво ви тревожи. Енергията на числото 22 ще ви помогне да чуете себе си по-добре и да намерите отговора на вътрешния си въпрос, доближавайки се максимално до така необходимата ви истина. 

Ако става дума за сватба на 22 февруари?

В нумерологията за планиране на дата на сватбата се вземат предвид рождените дни на партньорите, въз основа на които се определя най-благоприятният ден за подпис. Следователно общото изчисление на благоприятността при сватба на 22 февруари 2022 г. засяга само общите тенденции.

На този ден можете да провеждате празнични събития и да ги празнувате с близки. Важно е партньорите да се изслушват един друг и да позволяте взаимно поемане на инициатива. За жените е важно да се доверяват на партньора, а за мъжете - да могат да поемат отговорност.

Тъй като енергията на този ден е тясно свързана с усещането за свобода, за партньорите е полезно да пътуват и да си дават лично пространство, това гарантира стабилитет и щастие във връзката.  

Какво ще се случи "огледалния ден" 22.02.2022 според прогнозата на Ванга

Петричката пророчица успява да провиди невероятни събития в световен план, десетилетия преди да се случат. Припомняме например видението й за повята на страшен нов вирус, по нейните думи - в Сибир, който, след дълго замръзнало състояние заради вечната лед в тази точка на Земята, ще избухне с измененията в климата и ще се превърне в бич за човечеството. Ванга допълва, че Земята ще се сблъска не само с тази болест, ще има и други проблеми. Българската пророчица провижда аварията в Чернобил, разпадът на СССР, атентатите на 11 септември и още десетки емблематичнти световни събития. 

Ясновидката предрича и настъпващо безводие в много страни на планетата. Според Ванга, още през тази, 2022 г. ще има остър проблем с недостига на питейна вода, пред който ще се сблъскат много големи градове на планетата. В Индия ситуацията ще се влоши и от глад, причинен от слаба реколта в резултат от необичайната жега.

Ако добавим към нейните предсказания нумерологията, тази година няма да донесе кой знае колко положителни неща. Всеки от месеците й съдържа по пет двойки (на съответното 22-ро число от всеки месец), но определено още повече внимание следва да обърнем на декември, конкретно на датата 22.12.2022, с налични шест двойки в цифрата, и особено на 22.02.2022, т.е. утре, когато наблюдаваме огледалния ефект на многото двойки. 

Ванга споменава датата 22 февруари 2022 съвсем умишлено, силно наблягайки на огледалната среща на двойките, която вещае лошо за цялото човечество. Пророчицата казва буквално: "на този ден ще вали огнен дъжд. Щом змеят бълва огън, ще потекат огнени сълзи". Според някои изследователи на пророкуванията й, врачката възприема Китай като дракон, т.е. можем да допуснем, че тя ни насочва към момента, в който Поднебесната империя ще придобие световно лидерство и никой няма да може да оспори нейната позиция.

В същото време Ванга не предвижда големи катаклизми. След известна рецесия тя провижда нов технологичен скок. Според нея в близките години хората ще се откажат от телефоните, тъй като ще могат да си говорят "в ефир", като по радио. Електричеството също ще загуби своето значение, така че хората ще започнат да отстраняват проводници и жици. Да вярваме или не на предсказанията на Ванга е чисто личен въпрос. Ние се надяваме на най-доброто. 

Доколко рядка е подобна комбинация от цифри в дните от календара

Изчислено е, че в настоящото хилядолетие ще има само 60 огледални дати. Освен шестте двойки, в утрешната дата има още две особености: става дума за вторник, т.е. втория ден от седмицата и освен това е 22-ия ден от лунния цикъл. При това, въпросната комбинация от цифри се чете еднакво от двете й страни, затова и говорим за дата-палиндром.

Числото 2 символизира хармонията, любовта, приятелството и дипломацията, понякога двойката е другото има на избора, възприема се още и като златната среда и време за оптимизиране на целите и задачите. Категорично забранени в този сакрален ден са споровете, кавгите, конфликтите или изясняването на исторически и политически позиции. Огледалното разположение на цифрите в утрешната дата ще връщат към вас, на принципа на огледалото, всяка ваша дума, постъпка или емоция. Този негатив може да касае и близкото ви обкръжение. Затова е много важно да избягвате всяка токсична емоция, всяка злоба, всяка завист, през целия утрешен ден, а пожелателно и по-нататък във времето. 

Вселената ще способства плановете и намеренията ни, но единствено и само ако те са добри, позитивни, градивни и без намек за ощетяване на другите.  

More from View Sofia

Spare на принц Хари излиза утре: четем за „злата мащеха Камила“, физическия сблъсък между "плешивия" Уилям и Хари, и още

Celebrities преди 1 година

Разкритията, които изтичат от книгата мемоар на принц Хари – Spare, планирана да излезе във Великобритания във вторник (10.01.2023), но която вече се продава в някои чуждестранни книжарници, включва и деликатната тема за Камила - кралицата-консорт, както и друга неудобна такава - оплешивяващата коса на Уилям 

Прея, Мила Роберт и Рут Колева ще пеят на София Прайд 2023

All About Life преди 1 година

Прея, Мила Роберт и Рут Колева ще вземат участие в 16-ото издание на София Прайд. Трите изпълнителки ще излязат на сцената на София Прайд 2023 на 17-и юни пред паметника в Княжеската градина, където ще се проведе грандиозен концерт, който ще даде начало на протестното шествие из улиците на София.

More Astro