Следва

My Style: Крис Захариев

Съвършената рекламна кампания: СЕДЕМ красиви мъже за Dior Homme Sport

На това му казваме "напоителна" рекламна кампания - очите пълни, сетивата - наострени, мъжете наоколо - мммного секси... За Dior Homme Sport френската модна къща пусна 7 мини филма с участието на боксьори от цял ​​свят

 

All fashion преди 2 години

Някои от атлетите са истински ринг звезди - американецът Райън Гарсия, британецът Ричард Риакпорхе и италианският хубавец Даниеле Скардина. Някои са обещаващи млади боксьори - например Аадам Хамед. Други са си аматьори-класици, но с ключови позиции в света на модата и музиката: французинът Юнес Бенджима, немският рапър Contra K и нюйоркчанинът Танър Рийз. Всички те говорят за страстта си към благородното изкуство на бокса и стремежът да надскочат себе си, който спортът изисква. Да уловят алхимията между ума и тялото, Dior поръчва на талантливи режисьори и фотографи от цял ​​свят. Резултатът - седем естетични, поетични, истински мини-филма. 

Новата тоалетна вода Dior Homme Sport e свежа и интензивна, въплъщавайки живота в движение и динамика. В композицията се долавят калабрийски бергамот, кехлибар, пикантни и дървесни нотки.

Юнес Бенджима, Франция

Предприемач, модел и сега актьор в сериал, който скоро ще излезе на Amazon TV, французинът Юнес Бенджима живее между Париж, Ню Йорк и Лос Анджелис. Запален по бокса от детинство, той планира професионална боксова кариера, но много бързо се превръща в търсен модел от големите луксозни марки, докато едновременно развива творчески дейности начело на Studio FY7. Юнес Бенджима, който е следван от 1,2 милиона души в социалните мрежи, се бие всеки ден.

„Боксът е вечен урок за уважение. Уважавайте себе си, тялото и ума си. Уважавайте другия човек. Оттам започва всичко."

Райън Гарсия, САЩ

„Докато вдигам ръка за победа, знам, че не съм сам. Всяка победа принадлежи на моя отбор, семейството ми и тези, които ме подкрепят."

Адам Хамед, Великобритания

Синът на Насим Хамед, прочутият, роден в Йемен, британски боксьор и световен шампион в полутежка категория, по-известен като "Принц Насим", Адам Хамед е предопределен да излезе на ринга. Цялото му детство е посветено на това: той гледа баща си и се среща със звездите на ринга, включително великия Мохамед Али, техен семеен приятел. Адам е само на 21 години и тръгвайки по стъпките на баща си, вдъхва надежда с таланта и трудолюбието си.

„Може да се каже, че боксът е в кръвта ми. Хората казват, че имам вродените способности от баща си, но нищо не би било възможно без упорита работа и решителност."

Контра К, Германия

Германският рапър Kontra K (истинско име Максимилиан Дийн) също е боксьор: той е син на боксьор и племенник на промоутър на бокс. Днес е известен с това, че тренира млади таланти на ринга. Боксът е повече от спорт и най-добрият начин за избягване на битки по улиците на Берлин: за певец това е начин да хармонизира тялото и ума, да намери баланс и да се справи с трудностите.

„Това, което се научаваш, е да уважаваш, когато някой е по-добър от теб. Винаги ще има някой по-силен."

Ричард Риакпорхе, Великобритания

Професионалният британски боксьор Ричард Риакпорхе е действащият британски шампион в тежка категория на WBA с рекорд от 13 победи. Работил е като модел и е известен с активната си работа срещу бандитското насилие и престъпността. Свидетел на опита от собствената си трудна история, той разказва как едва не умрира на улицата на 15-годишна възраст и успява да превърне това изпитание в необикновена съдба. Спасен от бокса, той решава да създаде фондацията си Richard Riakpore, за да помага на деца от района на Лондон, където живее.

„Не се страхувам да призная, че боксът промени живота ми и вярвам, че може да вдъхнови бъдещите поколения. За да стане животът по-добър. Мечтайте смело. Борете се за мира, който заслужаваме."

Танър Рийз

Модел, инфлуенсър, художник и предприемач, нюйоркчанинът Танър Рийз бързо се превръща в ключова фигура в света на модата. Безпогрешен заради уникалния си стил, изрусена коса и татуировки, той открито заявява страстта си към бокса.

 

„Боксът ме направи силен и мил в същото време. И в известен смисъл все още свободен. Свободен от собствените мисли, свободен от осъждане."

Даниеле Скардина, Италия

Даниеле Скардина е звезда в суперсредна категория. Роден близо до Милано, този 29-годишен италианец започва кариерата си преди почти 10 години. През 2013 г. печели престижната американска награда Златни ръкавици. Става професионалист през 2015 г. и оттогава тренира в Маями в прочутата 5th Street Gym. През 2021 г. печели суперсредната междуконтинентална титла на WBO. Сред постиженията му са 20 победи, 16 от които с нокаут. В момента е на 20-о място в световната ранглиста. Обожаван от публиката, този изключителен спортист помага на деца в затруднено положение и деца от социално слаби семейства.

„Ако сте в мир със себе си, още преди камбаната на ринга да звънне, духът на славата ще изпълни всяко ваше движение със сила.”

 

More All fashion