Следва

Стинг пише Russians през 1985: I hope the russians love their children too. Ето го настръхващия текст

Препоръчваме: филмът на Netflix за протестите в Украйна, Winter on Fire (2015)

Вчера Netflix изкараха на карусела си документалния филм Зима в огне (Winter on Fire: Ukraine's Fight for Freedom) за протестите на Евромайдан в Украйна от 21 ноември 2013 г. до 23 февруари 2014 г. 

Movies & TV преди 2 години

Препоръчваме, ако чувствате нуждата (което подкрепяме и смятаме за задължително) да се информирате повече за началото на непростимата и брутална военна агресия, която Русия упражнява над Украйна не само през последните дни, но от години, документалния филм на Netflix Winter on Fire: Ukraine's Fight for Freedom. Евромайдан (на украински: Євромайдан) е термин за вълната от демонстрации и гражданско неподчинение, когато тогавашният украинския президент Виктор Янукович отказва да подпише споразумението за асоцииране с Европейския съюз, за да засили отношенията между Украйна и Евразийския съюз, където Русия е основен играч. Брутално, тъжно, жестоко развитие на ситуацията, в което силата, духа, вярата, позицията и готовността на този народ проблясват чисто и безстрашно, точно както днес. Гледаме ТУК

More Movies & TV

"Луда по онова момче": Рене Зелуегър пак ще е Бриджит Джоунс

Movies & TV преди 3 дни

Рене Зелуегър пак ще е Бриджит Джоунс – създателите току що обещаха четвърти филм от поредицата, съобщи Daily Mail. Феновете на комедията ще се радват и на Колин Фърт и Хю Грант в продължението, четем подробностите.