Следва

Бела Хадид НАЙ-НАКРАЯ призна, че носът й е "пипан"

Бебешка козметика и необичайните ѝ приложение при възрастни

Бебешките продукти се оказват подходящи за малки и големи. Те намират различни и интересни приложения в ежедневието ни. Вижте какво могат 5-те най-често използвани детски козметични продукта.

Beauty News преди 2 години

1. Бебешко олио
С него лесно можете да почистите грим. Подходящ е за double cleanse метода, при който първо почиствате лицето с маслен продукт, а след това измивате с любимия си гел. С олиото хидратирате кожата на тялото, но всъщност можете да го използвате дори в домакинството. Полирайте всички принадлежности от неръждаема стомана в кухнята с негова помощ, след като са измити с веро.

2. Пудра
Пудрата може да предотврати болезненото триене на бедрата и други зони, склонни към раздразнение, по време на тренировка. А в дни с лоша прическа или при нужда от бързо освежаване - тя е чудесен заместител на сухия шампоан.

3. Крем против подсичане
Съставките на този продукт са много подходящи за успокояване на порязвания при бръснене, особено в по-чувствителните области като бикини зоната. Освен това, можете да разчитате на крем против подсичане, за да се отървете от изпотяването и неприятната миризма на краката - масажирайте стъпалата с малко количество, след което отстранете остатъка със суха кърпа. Можете бързо да успокоите и кожата след ухапване на комар, ако кремът ви е под ръка.

4. Шампоан
Шампоаните за бебе са много подходящи за изпиране на деликатни материи като кашмирени пуловери. С тяхна помощ и кожените обувки ще се върнат към живот и ще заблестят - нанесете капка шампоан върху памучна кърпа и разнесете внимателно, без да отмивате.

5. Вазелин
Вазелинът облекчава бързо сухотата. Можете да го използвате, за да запечатате влагата в епидермиса за по-дълго, като нанесете тънък слой след измиване. Това ще подпомогне процеса за възстановяване на белещата се, напукана кожа. Можете да използвате този метод както върху лицето, така и върху тялото.

More Beauty News