Следва

Истории от живота: Лайза Минели

Бебчо обича на хладно: Риана пак гола

Звездата определено е с променена фигура. Все пак, остават по-малко от два месеца до раждането.   

Celebrities преди 2 години

Тази година Риана и гаджето й ASAP Rocky ще станат родители за първи път, като двойката планира да направи малка сватбена церемония в чест на очакваното попълнение във фамилията. Повече от очевидно е, че Риана има лека бременност, едно, и второ - в това си състояние певицата и бизнесдама се чувства изключително комфортно. Бременността отива на Рири - тя грее, цъфти и разпръсква радост, което е видимо и много приятно за милионите фенове, които я обичат и следват. А пък мадам Риана се отплаща подобаващо - почти няма ден, в който светът да няма шанса да се порадва на наедрелия й корем в цялата му прелест. Просто защото е оставен гол. 

Вчера, 9 март, звездата беше забелязана в Калифорния. За излизането си тя избра много "недискретен" тоалет - сутиен и разкопчана жилетка от змийска кожа плюс овърсайз кожено яке и множество вериги, колиета и всякакви други бижута. Надолу - много модерните в момента ултра широки и дълги дънки. 

Какво ли ни предстои да видим от Риана в идните пролетни дни, направо не можем да си представим. Но пък откровено й се радваме - бременността е най-красивото състояние в живота на жената.

Риана ще стане майка през май. 

More Celebrities

Тенис мода номер 4 от Зендая, този път в бяло

Celebrities преди 12 часа

Тенис модното турне на Зендая вече е към своя край. Признаваме се, никога не сме се радвали толкова на буквалната мода. Стилът на актрисата, вдъхновен от тениса, за премиерата на предстоящия филм Challengers, обаче, определено е нещо много специално. През уикенда видяхме разнообразие от бели тенис визии в Милано, следващи показаното в Сидни, Париж, Рим и други столици, така че се гмурваме в приказния стилов свят на талантливата актриса, създаден от стилиста Лоу Роуч (Law Roach), за пореден път.