Следва

Роскомнадзор блокира Instagram в Русия от тази вечер

BAFTA 2022: Тоалетите на Ема Уотсън, Лейди Гага, Сиена Милър и другите, и средният пръст за Путин

Най-горещата визия на червения килим? Гага, for sure 

Celebrities преди 2 години

Годишните награди BAFTA се състояха вчера в лондонския Албърт Хол. Миналата година, поради пандемията от коронавирус, събитието се проведе във виртуален формат, а сега се завърна в пълния си блясък. На червения килим блеснаха както номинираните за наградата, така и куп звездни гости. Лейди Гага, въпреки че остана без награда (певицата претендира за статуетката за най-добра женска роля във "Домът на Гучи"), прикова всички погледи към себе си. Изпълнителката на ролята на Патриция Реджани позира в тъмноизумрудена рокля на Ralph Laurent с дълъг шлейф и дълбоко деколте. Намек за сексапилна русалка, за дива от Холивуд на 50-те, за фатална жена, за абсолютна женственост - съвършенството изглежда така!   


Наоми Кембъл


Сиена Милър

Наоми Кембъл, която рядко се появява на публични събития след раждането на дъщеря си, избра строга черна рокля на Burberry за церемонията. Тоталното черно бе предпочетено и от Мили Боби Браун в Louis Vuitton и Катрина Балф в Giorgio Armani. Сиена Милър и Салма Хайек, неизневерявайки на себе си, позираха пред фотографите в Gucci. Въпреки факта, че Dune на Дени Вилньов получи единадесет номинации, филмът получи само призовете за Най-добър звук и Най-добри визуални ефекти, така че никой от актьорския състав, включително Тимоти Шаламе и Зендая, не присъстваха на церемонията. Кейт Мидълтън и принц Уилям пропуснаха събитието тази година, независимо че той е председател на академията. Херцогът на Кеймбридж записа видеообръщение към номинираните и победителите, оправдавайки се с натоварения се график. 

А тук са подробностите в близък план: BAFTA 2022: най-доброто в beauty аспект: Лейди Гага, Лей Сейду и останалите плюс пълният списък на победителите

Водещата Ребел Уилсън показа среден пръст на Путин.


Салма Хайек


Бенедикт Къмбърбач и Софи Хънтър


Ема Уотсън


Адвоа Абоа


Мили Боби Браун и Джейк Бонджоуви


Хейли Бенет


Леа Сейду


Катрина Балф


Флорънс Пю


Ребел Уилсън


Том Хидълстън и Зави Аштън


Алана Хаим


Луси Бойнтън
 

More Celebrities

Бианка Ченсори облечена, първа поява след нападението в Дисниленд

Celebrities преди 1 ден

Кание Уест и Бианка Ченсори направиха първата си публична поява след нападението над Бианка в Дисниленд. Двойката беше забелязана в Лос Анджелис в необичаен за тях вид: първо, Бианка е в солидно облекло, ако изключим къси велосипедни шорти, второ, Кание, отговарящ на образа на жена си, е в светли дрехи, въпреки че обикновено носи черно.