Следва

Кралска елегантност: Херцогиня Катрин пак в зелено, пак много хубава

Даже и мама не знаеше: 7 звезди, минали през пластичната хирургия като ученички

Пластичната хирургия в млада възраст често предизвиква обществено осъждане и смесени оценки на специалистите. Което не означава, че няма хора, днес световни звезди, които ни най-малко не са имали смущения да се подложат на хирургична интервенция за хубост като деца. Четем надолу за най-известните истории на много ранна пластична хирургия >>> 

 

Celebrities преди 2 години

Често срещана стъпка по пътя към славата е пластичната хирургия, предназначена да доведе външния вид до идеал. И се случва, поредица от трансформации да започне в зората на кариерата: днес знвездите охотно лягат под ножа на 18, 16 и дори на 14 години. Тази изпреварваща стъпка би трябвало да доведе до фантастични резултати, но винаги ли става така? Разглеждаме спорния въпрос надолу. 

Тори Спелинг

Звездата от хитовия младежки сериал от 90-те години "Бевърли Хилс 90210" се свързва с пластичната хирургия много рано - на 16-годишна възраст момичето променя формата на носа си. С течение на времето жаждата за "самоусъвършенстване" започва да набира нездравословна скорост. Сега актрисата е на 48 години, а външният й вид може да се счита за отлична антиреклама на разкрасителни процедури. Чертите на лицето на звездата са изкривени от многобройни операции - тя изглежда подута и подпухнала поради злоупотребата с филъри и ботокс.

Сестрите Кайли и Кендал Дженър

Всички звездни сестри от клана Кардашян-Дженър са постоянни посетители в кабинетите на хирурзи и козметолози. Кендъл е на 26, Кайли - само на 24, но лицата и на двете момичета вече изглеждат като ръководство за най-модерните начини за „подобряване“ на външния вид.


2011 г., 2014 г.

Изобилните инжекции от филъри и ботокс, ринопластика, хейлопластика (корекция на устните), лифтинг на веждите - всичко това ги прави визуално много по-зрели, едновременно довеждайки чертите на лицето на двете звезди до почти кукленски параметри. Именно сестрите Дженър са обвинявани днес за общото желание на младите момичета по света да си правят пластични операции от ранна възраст (четете още: 10-те най-стилни жени за 2022 според GQ и защо никой не е доволен от №1).


2016 г., 2019 г.

Карди Б

Хип-хоп изпълнителката е само на 29 години, но от дълго време и много здраво е "приятелка на пластиките". В интервю звездата разкрива, че в младостта си си е направила незаконно липофилинг в нелегален салон, за да увеличи задните си части.

След раждането на първото дете, Карди се подложи на липосукция и започна да изнася концерти преди да успее да се възстанови, което предизвика сериозни усложнения. Лицето на Карди също видимо се е срещало със скалпела и спринцовките повече от веднъж - рапърката има лифтинт на веждите, корекция на устните, пластична хирургия на носа и обилни инжекции (четете още: Cardi B осъди инфлуенсър за 1,25 милиона долара за обиден език).


2016 г., 2022 г.

Ариана Гранде

Певицата и актриса води публичен живот от 15-годишна, така че феновете можеха да наблюдават разкрасителните й трансформации почти на живо. Момичето направи ринопластика, отървавайки се от заобленото по детски носле в полза на гладък, смален и грациозен нос. Освен това Гранде най-вероятно има повдигане на веждите и намеса за постигане на т.нар. „лисичи очи“, при които ъгълчетата на клепача изглеждат възможно най-впечатляващо.

Специалистите предполагат още, че навремето певицата е коригирала формата на скулите и брадичката си с помощта на филъри. Но, трябва да признаем, Ариана успя да се съобрази с мярката и за разлика от много свои колежки изглежда красива и органична, като се вземат предвид всички преживени манипулации за красота (четете още: Ариана Гранде се омъжи тайно в Vera Wang, ето и снимките).


2011 г., 2012 г.

Меган Фокс

Актрисата се снима във филми от тийнейджърските си години и ако погледнете първите й публични изяви, е очевидно, че външният вид на Меган е претърпял доста промени оттогава. На около 20 Меган прави ринопластика, като променя върха и горната част на носа. Следват други разнообразни процедури: повдигане на веждите, филъри и инжекции с ботокс, ендоскопски лифтинг на лицето, мамопластика, евентуална корекция на тялото с липосукция и липофилинг. 

Сега Меган изглежда страхотно, но в интервюта многократно е казвала, че е много притеснена за външния си вид и дори страда от дисморфофобия. С подобни симптоми е много лесно да пренесете страстта към пластичната хирургия до маниакалност (четете още: Топлес Снежанки: Меган Фокс и Кортни Кардашян за SKIMS!). 


2004 г., 2005 г.

Бела Хадид

25-годишната манекенка многократно е била признавана за жена с перфектни черти на лицето, но зад тях стои работата на изключителни специалисти. Още на 14-годишна възраст Бела се подлага на ринопластика, за да се отърве от големия етнически нос, наследен от бащата от арабски произход. Момичето отрича всякакви други разкрасителни интервенции, но за специалистите е очевидно, че са налице повдигане на веждите, „лисичи очи“ и инжекции с филър. Причините на Бела да направи тези промени, оказва се, не са от най-приятните.

Съвсем скоро, в интервю, момичето призна, че страда от депресия, от синдрома на самозванеца, както и от комплекси, свързани с външния вид. Освен това, от 20-годишна възраст момичето се лекува от хипотиреоидизъм - неизправност на щитовидната жлеза, което се отразява и на емоционалното й състояние. Такива пациенти често биват съветвани от пластичните хирурзи първо да се съсредоточат върху физическото и психологическота си здраве, а след това да мислят за операции.


2012 г., 2014 г. 

More Celebrities