Следва

Любов: Тайка Уайтити коленичи, за да поправи подгъва на Рита Ора

Малко шок никога не е излишен: шортите и деколтето на Кристен Стюарт на Оскарите

Може би една от най-скандалните изяви на червения килим на Оскари 2022 бе тази на Кристен! Припомняме, че тя беше номинирана за ролята си на Лейди Ди в "Спенсър"

 

Celebrities преди 2 години

Както винаги, главният бунтар на Холивуд е Кристен Стюарт. Това й амплоа е от много години, но по-важното е, че й отива. Миналата вечер тя се появи на 94-ите награди Оскар, където бе сред номинираните в категория Най-добра актриса в главна роля. 

Напълно вярна на старата си любов Шанел, чието рекламно лице и посланик е, русата красавица "направи" вечерта в стилово отношение (четете още: We Love: Кристен Стюарт в Chanel ала гарсон). Абсолютно различна от всички останали, тя избра за появата си на важното събитие ултракъси шорти Chanel с дължина около 10 см - мислим, че само Риана до този момент си е позволявала това. Очевидно във великолепно настроение и с отлично самочувствие, звездата  от "Спенсър" съчета шортите с чифт велики крака, високи обувки в черно, силно отворена риза, много скъпи бижута, блейзър, елегантно подредена коса с много секси вайб, опушен грим, нюд червило... 

На Оскарите Кристен бе придружена от дългогодишното си гадже Дилън Мейър.   

More Celebrities